7 Professional Gay Footballers

0 Kommentarer

Mats Hummels er kjent for sin evne til å formulere tydelig på et bredt spekter av problemer i mange internasjonale kapsler til hans navn og en rekke mål. fotball. Når du blir spurt om homoseksualitet i det profesjonelle spillet i Tyskland, tilbød den dyktige forsvareren en nyansert respons som ikke kunne vært tapte på noen av hans kolleger som tilfeldigvis er homofile. Han ble rapportert å ha sagt at det vil ta en veldig stor spiller å komme ut for å skifte oppfatninger i sporten. Hummels bemerket at fotball er et av de få områdene av kultur i samfunnet der det er - tilsynelatende minst - ingen mannlig homoseksualitet. Han påpekte at selv om en spiller kan komme ut som homofil etter karriets slutt, betyr det ikke at homoseksualitet starter bare når fotball er avsluttet. Den giftige faren spøkte at en mann ikke blir homofil bare når han har sluttet å dusje med andre menn i 20 år.

Likevel beholder fotballen sitt macho-bilde, en som fortsatt er fokus for mye sportsspill og mange internasjonale livsstilsmerker. Hvis det ikke mister sitt konservative bilde med hensyn til seksuell orientering, vil den fortsette å tiltrekke seg de store merkevaresponsorene og idrettsutøvere av neste generasjon? Det er et interessant poeng at myndighetene i spillet ennå ikke har fullstendig adresser. Til tross for Hummels sunn fornuft hevder at homofile profesjonelle fotballspillere må ha sin handel i spillet akkurat nå, så langt har ingen kommet ut åpent. Eller har de? Les videre for å finne ut mer om de som har spilt profesjonell fotball gjennom årene som enten har kommet ut eller blitt utdrevet av andre. Noen av historiene er virkelig bemerkelsesverdige.

1. Thomas Hitzlsperger

I 2014 avslørte tysk midtbanespiller Thomas Hitzlsperger at han var homofil på slutten av sin lekerkarriere. Hitzlsperger, som har blitt avkortet mange ganger for sitt land, hadde spilt mye av sin fotball i England, spesielt for Aston Villa og West Ham. Ved å gi sin kunngjøring i tysk presse, sa den pensjonistiske fotballspiller at han hadde valgt å gjøre det for å prøve å uttale seg om spillet. "Jeg kommer ut ... fordi jeg vil flytte diskusjonen om homoseksualitet blant profesjonelle idrettsutøvere på," sa han. Tyskeren fortsatte med å legge til at det må være andre homofile menn i spillet som, som han, følte at det var et tabuobjekt å snakke om sin seksuelle orientering åpent i en lagssituasjon.

2. Justin Fashanu

Født i 1961 tok Justin Fashanu den modige beslutningen om å informere sine første klubber om at han var homofil. Spilleren, som fikk flere under-21-caps for England, valgte å komme ut offentlig i 1990 etter et intervju i pressen. Fashanu avslørte hans møter med kjendiser, parlamentsmedlemmer og, kanskje mest fortrolige av alle, med andre fotballspillere. I 1998 ble Fashanu belastet med et seksuelt overgrep i Maryland, USA. Han flyktet tilbake til UK men senere tok sitt eget liv til å forlate et notat som nektet avgiften mot ham.

3. Anton Hysén

Sønnen til den berømte svenske internasjonale fotballspilleren Glenn Hysén, Anton er en forsvarer som tjener som profesjonell i den svenske andre divisjonen. Født i 1990, anses Hysén å være en av de få åpent europeiske homofilfotballspillerne som har kommet ut i løpet av sin karriere siden Fashanu. Etter å ha jobbet tidligere i byggebransjen, har fotballspilleren fått en viss berømmelse rett og slett for å være en homofil fotballspiller. Han har vunnet et reality-tv-danseshow i sitt hjemland, den første homofile mannen til å gjøre det. Hysén ser ut til å bryte ned kulturelle barrierer med hvert skritt han tar.

4. Robbie Rogers

En annen spiller som tok skrittet for å komme ut som homofil i løpet av sin karriere var Robbie Rogers. Som ung mann hadde Rogers en fremtredende spillekarriere som representerte USA på under-20 og under-23-nivå. Hans seniorkarriere begynte på Orange County Blue Star og utviklet seg på Columbus Crew. I 2012, flyttet han til Storbritannia for å starte en karriere med Leeds United, senere spiller for Stevenage Town på lån. I februar 2013 kom vingen ut før han signerte en ny kontrakt med LA Galaxy, noe som gjorde ham til en av de få åpent homofile profesjonelle idrettsutøvere av noe slag i Nord Amerika. Rogers spilte for forente stater Nasjonalt lag 18 ganger før han går fra det profesjonelle spillet i 2017.

5. Olivier Rouyer

Født i 1955 i Nancy, Frankrike, kom Olivier Rouyer fra en annen generasjon fotballspillere fra de andre du har lest om hittil på denne listen. Vingen gjorde 210 skikkelser for sin lokale side, Nancy, fra 1973 til 1981, scoring på 73-anledninger. Hans mål-scoring dyktighet og hans fart betydde at han ble valgt for fransk landslag i løpet av denne tiden. Rouyer ville representere sitt land 17 ganger i slutten av 1970s og tidlig 1980s, scoring to ganger. Etter staver i Strasbourg, Lyon og Neudorf hang Rouyer opp støvlene sine. Først etter at han hadde kommet tilbake til Nancy for å styre sin tidligere klubb i de tidlige 1990ene, kom Rouyer ut som homofil.

6. David Testo

Opprinnelig fra North Carolina kom David Testo ut i 2011 under et radiointervju som ble sendt i Canada. Etter å ha spilt profesjonell fotball i USA siden 2003, sa midtbanespilleren at alle hans klubber og lagkamerater hadde blitt fortalt om sin seksualitet, selv om han til da hadde bestemt seg for ikke å komme ut. Testo er allment ansett som den første amerikansk profesjonell fotballspiller å komme ut som homofil. Han er nå på styret av You Can Play, en organisasjon dedikert til kampen mot homofobi i sport.

7. Collin Martin

En annen amerikansk, Collin Martin er en midtbanespiller som har spilt profesjonelt for DC United, Richmond Kickers og Minnesota United. I juni av 2018 tok Martin skrittet for å utelukke seg selv som homofil. På den tiden var han den eneste amerikanske fotballspilleren som for tiden spilte og åpenbart homofil. Selv om Martin aldri har vunnet en full internasjonal cap, har han representert sitt land på under-20-nivå fem ganger. Martin valgte å gjøre en kunngjøring om sin seksualitet på sosiale medier, en annen først. Han viste seg drapet i en regnbueflagg for å falle sammen med en homofil stolthendelse i Dallas. Spilleren fortsatte å legge til at han bare hadde mottatt "godhet og aksept" fra de som var rundt ham i Major League Soccer.

Spin Palace Ingen innskudd Casino Bonuser >>


kilde: spinpalace.com
7 Professional Gay Footballers oppdatert: Juni 18, 2019 Forfatter: Damon