En nærmere titt på Fish Party Slots

0 Kommentarer

Fancy deg selv en elsker av alle ting vann? Har favorittfilmene dine lystfargede fisk på episke oppdrag over de store havene? Eller kanskje du er den personen med femhundre liter saltvannstanken med levende korall, lyse hvite strand sand og flere arter enn du kan riste et nett på.

I så fall har vi lined opp det perfekte sporet for deg. Fisk Partiet by Microgaming bringer sammen den spennende verden av det åpne hav med en morsom og humoristisk vridning som hver thalassofil og ivrig spiller er sikker på å nyte. Men hva gjør dette undervannseventyret skiller seg ut blant et veritabelt hav av lignende slots? Det handler om bonusfunksjonene. La oss ta en titt!

bonusfunksjoner

Når det kommer til det, er bonusfunksjoner en av de viktigste tingene som bidrar til å skille mellom tusenvis av spilleautomater som er tilgjengelige online. Mens gevinstlinjer og hjulnummer er viktige, vet en erfaren spiller at en stor bonus kan gjøre eller ødelegge sesjonen, og kombinasjonen av gratis spinn, gevinstmultiplikatorer og minispill kan gjøre en gjennomsnittsspor til noe som garanterer å gjenoppleve gang på gang.

Hvilke bonusfunksjoner er du favoritter? Vi nyter ingenting mer enn et godt fritt spinn og muligheten til å doble vinnerne med en gambling-funksjon. Heldig for oss, begge disse funksjonene er tilgjengelige i Fish Party!

Gratisspinn

Spinning de hjulene er navnet på spillet i de fleste spor, og Fish Party er ikke noe unntak. Så hva kan være bedre enn å snakke gratis med sjansen til å vinne stor? Vi tror ikke det er noe bedre!

I dette sporet låses frie spinn av det aller viktigste scatter-symbolet. Etter undervannstemaet har Microgaming gitt oppdraget å spre seg til et vilt øye og mistenkelig leter musling. Hans mørke piercing øyne glir ut fra hans selvbyggede gjemmested, og ordet "scatter" skrevet i lyse gule under sikrer at han vil være vanskelig for deg å gå glipp av.

Landing denne søte og slimete mesteren på havbunnen tre, fire eller fem ganger vil aktivere gratis spinn rundt. Hvor mange gratis spinn kan du forvente å låse opp? Vel, i motsetning til noen andre spor, er det ikke et fikseringsnummer, men heller et nummerområde. Spilleren kan vinne mellom åtte og tjue gratis spinn. Hva er enda bedre er at vår scatter symbol venn også betaler et flertall av din totale innsats størrelse. To scatters får deg en ganger din totale innsats mens tre scatters betaler ut ved to ganger din totale innsats. Hvis dameflaks er virkelig på din side og du klarer fire scatter-symboler, blir du betalt tjue ganger din innsats. Og hva med fem scatter symboler? Hvordan lyder hundre ganger din totale innsats? Hvordan kunne denne gratis spinn bonusen bli bedre. Med stablede symboler og muligheten til å utløse de frie spinnene rundt. Det er hvordan!

Gamble Feature

Vi finner at havelskere ofte er den eventyrlystne typen. Det er noe vill og uforutsigbart om havet. Kanskje det dekker sytti og en halv prosent av planeten, og likevel vet vi mer om overflaten av månen som vi gjør om den dype havbunnen. I alle fall tror vi at dristige spilleautomater vil nyte å risikere alt sammen med Fish Party er innebygd i gambling-funksjonen. Etter hver seier, får du sjansen til å gjette hva fargen eller drakten til neste kort vil være. Opt ut og hold gevinstene dine. Opt inn og ha en sjanse til å doble gevinstene dine eller miste alt!

Er du klar til å dykke i? Det er på tide å få tærne våte med Fish Party!

Spin Palace Ingen innskudd Casino Bonuser >>


kilde: spinpalace.com
En nærmere titt på Fish Party Slots oppdatert: Juni 18, 2019 Forfatter: Damon