Største spillmarkeder rundt om i verden

0 Kommentarer

Sportsspill generelt er utrolig populært i disse dager, og i økende grad så, takket være online og mobil satser muligheter. Det er mer praktisk, du har flere alternativer, og du kan gjøre mer forskning med et tastetrykk, før du deler med noen av dine hardt opptjente penger. Men hva er de mest populære markedene for alle i dette populære tidsfordriv?

Globalt er den mest populære sporten på jorden å spille, se og satse på fotball, eller, hvis du bor i Amerika, Fotball. Hvert land har et lag for å komme tilbake med nasjonalistisk stolthet, og det er spill som kjører hver time hver dag, takket være ligaene som eksisterer over hele verden. Går litt mer spesifikt, det er noen andre favoritter blant forskjellige land.

USAs mest populære spill

amerikansk Fotball er den mest vanlige sporten i Nord-Amerika med ganske lang vei. Søndag er en dag dedikert til National Football League for mange amerikanske statsborgere, og Super Bowl blir behandlet som en nasjonalferie. Hvert spill i en sesong har betydelig innflytelse i amerikansk fotball, noe som ikke er tilfellet i flere andre sportsgrene, og mer vekt på et spill betyr vanligvis mer action og spennende poeng. Og selvfølgelig kan det betraktes som upatriotisk ikke til.

Beste spill i UK

Over dammen fra Amerika er faktisk den mest populære sporten å satse på i England, faktisk fotball, etterfulgt av tennis. Hesteveddeløp, Dart og snooker er også favorittmarkeder. Som med amerikansk fotball i USA er de sportene som er mest populære blant punters i England de som har blitt en del av sin kultur. Antall hendelser og volumet av data tilgjengelig på hver rytter og steid gjør Horse Racing-spill enda mer tiltalende, og sporten er sterkt finansiert av sportsspill i Storbritannia.

Europa elsker fotball og tennis

Som i Storbritannia er fotball den mest populære sporten i Europa for å satse på, og den nest mest populære er Tennis. Noen spekulerer på at den økende interessen for Tennis innsats er ned til spillspillet på disse spillene; de ser ut til å fungere bedre og være mer spennende og engasjerende i dette formatet.

Favorittmarkeder i Asia

For mange av landene som ble kolonisert eller påvirket av det britiske imperiet, er Cricket en kilde til nasjonal stolthet og fascinasjon, og Cricket-stjerner blir behandlet som guder. Det er utrolig populært å se og satse på Cricket-kamper i Pakistan, India og andre land i Asia.

Førstrangerte blant asiater for sportsbetting er imidlertid ikke Cricket, men fotball. Det er mye entusiasme selv for hendelser som ikke angår Asia i det hele tatt, noe som passer med det faktum at online sportsbetting er så foretrukket å landbaserte punkting rundt kontinentet.

Afrikas toppmarkeder

Cricket-spill er utrolig populær i land som Sør-Afrika, som også har blitt påvirket av britiske kolonister, men som deres asiatiske kolleger, liker disse landene fotballspill enda mer. Hesteveddeløpsspill har også utviklet seg til en stor industri i Sør-Afrika, Nigeria, Kenya og andre land på kontinentet.

Markets som australierne satser på de fleste

Cricket, Rugby og ja, fotball, alle har nasjonal tidsfordriv status blant australierne, for å spille, se og punge. Igjen, betydningen av spesifikke idretter til en kultur gjenspeiles i hvor mye interesse landet viser i spill på sine spill. Som flere australske stjerner som Andrew Bogut, Ben Simmons, Andrew Dellavedova og Patty Mills gjør sitt navn i American National Basketball Association, har denne sporten og disse spillene lagt mye mer oppmerksomhet ned under.

Spin Palace Ingen innskudd Casino Bonuser >>


kilde: spinpalace.com
Største spillmarkeder rundt om i verden oppdatert: Juni 18, 2019 Forfatter: Damon