Bingo Versus Keno Versus National Lottery

0 Kommentarer

Sjansespill kan manifestere seg på en rekke forskjellige måter. rulett, for eksempel, har et spinnhjul med nummererte lommer, slik at spilleren kan plassere en kombinasjon av spill på det potensielle resultatet. Det er et sjansespill i den mest spennende og interessante formen en person kan tenke på, og det er ingen overraskelse. Roulette er et populært spill.

Spill som Bingo og Keno, men ta en helt annen tilnærming. Begge spillene er basert på et utvalg av tall, og utbetalinger blir gitt dersom disse tallene kommer opp tilfeldig. Ved første øyekast ser det ut til å være veldig liten forskjell mellom Keno, Bingo eller til og med det nasjonale lotteriet. Er de egentlig ikke det samme spillet?

Ved nærmere undersøkelse er det imidlertid klart at det er svært signifikante forskjeller mellom disse variasjonene av tilfeldighetsspill. La oss ta en nærmere titt.

Bingo

Bingo er et ekstremt populært online spill, med tusener som deltar i virtuelle Bingo-haller på daglig basis. Bingo er kjent for å være et veldig sosialt spill, med spillere som ofte er interessert i å chatte med hverandre, enn å faktisk gå bort med jackpotten. Det som ikke er å si jackpotten til bingospill er ikke verdt å ta med hjem.

I spillet betaler Bingo spillere et beløp og får et tilfeldig utvalg av tall. Det viktige aspektet å merke seg er at spilleren ikke velger tallene, de genereres tilfeldig. Spilleren kan heller ikke plassere bestemte spill på tallene, men må ganske enkelt håpe at tallene som er gitt er vinnere.

Med andre ord; Bingo er et spill som ikke krever noe innspill fra spilleren i det hele tatt. Hvert aspekt av spillet er helt opp til tilfeldighet, og krever bare at spilleren markerer tallene på kortene slik de blir utkalt. Det er selvfølgelig denne veldig ufattelige naturen til Bingo som gjør det til et så godt sosialt spill.

Keno

Keno er også et veldig populært spill, med nesten like mange spillere hele verden som bingo. På overflaten ser Keno veldig ut som Bingo. Spillere får et kort, og kan velge nummer på kortet som skal plassere spill. Men dette gjør Keno allerede vesentlig forskjellig fra Bingo.

Spillere har lov til å velge tallene de ønsker å satse på, som umiddelbart legger mye mer kontroll i spillernes hender. Det er også mulig å sette bestemte spill på bestemte tall, samt gruppespill og andre bettingkombinasjoner. Dette betyr at selv om Keno fortsatt er stort sett basert på flaks, kan spilleren svinge utbetalingsbeløp til sin fordel ved å bruke smarte spillkombinasjoner som gir mulighet for maksimalt vinnende potensial.

Med andre ord er Keno definitivt et spill som drar nytte av spillstrategier, og spillere vil sikkert være klokt å sjekke strategistyrene på forhånd. Keno er derfor et uendelig mer grundig spill enn Bingo.

Det Nasjonale Lotteriet

Mange land rundt om i verden har et nasjonalt lotteri, som ofte er en begivenhet som trekker spillere i sine titusener. Igjen, på overflaten ser spillet litt ut som Keno og Bingo, og ved første øyekast kan man til og med tro at de var det samme spillet.

Men det er umiddelbart åpenbart at lotteriet må være forskjellig fra de to andre spillene, gitt det ekstraordinære antallet spillere som engasjerer seg i det nasjonale lotteriet i ukentlig eller til og med hver uke. Hvis det nasjonale lotteriet hadde de samme sjansene for å oppnå en seier som Keno, ville de som løp i lotteriet uten tvil bli brutt etter en enkelt hendelse, gitt beløpene de ville betale ut.

Det nasjonale lotteriet gir spillere mulighet til å velge tall fra et kort, og betaler ut om tre eller flere matchende tall oppnås, med seks matchende tall som jackpotten. Ingen kombinasjon eller spesielle spill av noe slag er tillatt.

Trikset av det nasjonale lotteriet er at for å tjene en betydelig utbetaling minst 4, eller til og med 5-tall kreves. I spillet av Keno kan selv 2-tallene gi en anstendig utbetaling, avhengig av hvilken kombinasjon som er valgt. Med andre ord, for å unngå å måtte betale ut store mengder, er oddsene for å vinne i det nasjonale lotteriet ekstremt lave.

Hvilket spill er best?

Det er vanskelig å si objektivt at noen av de tre spillene er bedre enn en annen. Det er snarere et spørsmål om preferanse, og hva spilleren ser etter. En sosial opplevelse er best med Bingo, mens en mer strategisk utfordring finnes i Keno. De som leter etter et langt skudd i millioner vil gjøre det beste å spille det nasjonale lotteriet. Uansett er alle tre spillene morsomme. Lykke til, og vi håper din heldige tall ta deg helt til rikdom.

Spin Palace Ingen innskudd Casino Bonuser >>


kilde: spinpalace.com
Bingo Versus Keno Versus National Lottery oppdatert: Juni 18, 2019 Forfatter: Damon