De beste bookmakerbonusene

Få din € 1600-bonus

Utbetaling 97.89%
Total bonus € 1600

100% opp til € 3000 eller mer.

Utbetaling 99.98%
Total bonus € 3000

En massiv innskuddsbonus på € 1000! 💣

Utbetaling 98.82%
Total bonus € 1000

ET VERDENS LEDENDE ONLINE CASINO LOYALTY PROGRAM!

Utbetaling 98.07%
Total bonus € 5000

€ 2400 velkomstbonus

Utbetaling 97.81%
Total bonus € 2400

€ 300 + 150 gratisspinn

Utbetaling 97.80%
Total bonus € 300

77 gratisspinn + 100% opp til $ 200

Utbetaling 98.09%
Total bonus $ 200

100% opp til £ 100 spilleautomater

Utbetaling 99.12%
Total bonus £100

OPP TIL € / $ 200 + 220 gratissnurr

Utbetaling 98.24%
Total bonus € / $ 200

100% ved første innskudd opp til € 200

Utbetaling 98.32%
Total bonus € 200

Bookmakere kommer alltid med nye måter å tiltrekke seg kunder bare for å forbli konkurransedyktige i markedet. De fleste bookmakere driver et bonussystem for brukere. Vår rangering presenterer de beste siste innskuddsbonusene fra bookmakere i Europa 2021.

Nye bonuser fra bookmakere på nettet

Insentivprogram er et av kriteriene for valg av bookmaker. En rekke velkomstbonuser er designet for å appellere til målgruppen. Med slike belønninger kan spillerne plassere spill uten å sette inn egne midler. Vanligvis er en rekke betingelser knyttet til ingen innskuddsbonuser, for eksempel:

 • Abonnere på bookmakers sosiale nettverkssider. På denne måten får bookmakere et lojal publikum uten å bruke penger på reklame.
 • Bestå full verifisering, dvs. identitetsbekreftelsesprosedyrer.
 • Installere en mobilapp osv.

Samtidig er det vanligvis strenge restriksjoner på odds, typer idretter for spill, markedstype osv.

Typer bonuser

Ingen innskuddsbonus

Fordelen med en bonus uten innskudd er at du ikke trenger å finansiere kontoen din for å få den. Du trenger bare å registrere og bekrefte identiteten din på en av tilgjengelige måter, hvis bookmakeren krever det. Ulempen er at gratisspillet vanligvis er mindre enn $ 1000. Videre er det flere begrensninger for bruken. Noen ganger er det ganske vanskelig å oppfylle alle bookmakernes omsetningskrav til bonusen. Dette tilbudet er primært egnet for nybegynnere som bare begynner å satse. Bonusen vil hjelpe dem å evaluere sine sterke sider uten å bruke en eneste krone. Vår liste inneholder de beste velkomstbonusene uten innskudd fra bookmakere.

Første innskudd bonus

For å motta det, må du registrere deg, gå gjennom bekreftelse og finansiere kontoen din. Etter det mottar du et gratis spill som tilsvarer ditt første innskudd, men som ikke overstiger et bestemt fast beløp. Europeiske bookmakere gir et gjennomsnitt på $ 500 - $ 1000 i gratisspill. For å ta ut disse midlene, må du oppfylle omsetningskravene. Dette tar vanligvis 30 dager. Bookmakeren kan også fremsette en rekke omsetningskrav. Dette kan være visse typer spill, minimumsgrenser, etc.

Bonuskoder og kampanjekoder

De er av to typer: engangsbruk (for en bestemt spiller) og flerbruk (for mange brukere). Kampanjekoder har vanligvis utløpsdatoer, så du må aktivere kampanjetilbudet i tide.

Koder distribueres av bookmakerens partnere, for eksempel informasjonsressurser, mediepersonligheter osv. Det mest populære eksempelet er spillstrømmer. Mange av dem legger ut kampanjekoder på sine nettsteder og kringkastingssider, vanligvis bestående av pseudonymer. Etter at nøkkelen er aktivert, får brukerne ekstra insentiv fra bookmakeren. Denne formen for samarbeid er gunstig for alle parter:

 • Bookmakere betaler for hver gang kampanjekoden brukes. På denne måten kan de vurdere kostnadseffektiviteten ved reklame.
 • Mediepersonligheter har sitt eget lojale publikum, som de er i stand til å påvirke. Innimellom arrangerer de til og med kampanjekodekonkurranser. Slik klarer de å tiltrekke seg et stort antall brukere.
 • Spillere får nye belønninger fra bookmakere. Men for å bruke dem, trenger du ikke nødvendigvis å oppfylle noen betingelser (innskudd, innsats osv.).

Gratis spill

Et gratis spill er ganske enkelt et spill for et spesifisert beløp hvor bookmakeren betaler innsatsen. Det er en mulighet til å plassere et spill uten risiko, og få utbetalt nettovinsten hvis innsatsen vinner. For eksempel har en spiller en $ 1000 gratis innsats. Han satser på 1.57 odds. Hvis innsatsen vinner, får spilleren $ 570.

Spillere får gratis spill for å oppfylle visse betingelser:

 • Last inn konto på nytt
 • Bekreftelse.
 • Spill på et fast beløp innen en uke eller en måned.
 • Som en cashback for tapte veddemål.

Gratis spill har vanligvis begrensninger på odds, sjeldnere på markedstype. Noen bookmakere tilbyr bare gratisspill på bestemte turneringer for å øke populariteten.

Bonuser for vanlige spillere

Mange bookmakere tilbyr lojalitetsprogrammer til aktive kunder. Med slike programmer kan brukere tjene kontinuerlig ekstra fortjeneste ved å plassere spill. Forholdene avhenger av bookmakeren. Men la oss trekke frem de generelle poengene:

 • For hvert innsats (eller for et tapt spill i noen tilfeller) får brukeren poeng. Systemet for tildeling av disse poengene avhenger av to faktorer: innsatsbeløpet og spillerens status i lojalitetsprogrammet.
 • På slutten av rapporteringsperioden (for det meste en måned, sjeldnere en uke), kan poengene brukes til å kjøpe gratisspill. I noen bookmakere kan poeng umiddelbart trekkes tilbake til hovedkontoen, eller brukes til å kjøpe premier, for eksempel klubbvarer.
 • Når poeng akkumuleres, spillerens status stiger. Jo høyere status, desto raskere blir poengene gitt. Størrelsen på gratis mottatte spill avhenger også av spillerens nivå i lojalitetsprogrammet

Hovedforskjellen fra andre bonuser er at det ikke er noen begrensninger. Brukere kan satse på hvilken som helst sport og begivenhet med alle odds. Lojalitetsprogrammer er gunstige for bookmakeren selv, fordi kundene er motivert for å plassere flere spill for å få høyere status. Størrelsen på tilbakebetalingen kompenseres av bookmakerens margin, som hver bookmaker legger i oddsen.

Ovenfor er de mest populære belønningene. Også mange bookmakere holder jevnlig konkurranser om sportsspådommer med premier, de oppfordrer kunder til ære for høytider, gir ukentlige bonuser, etc.

Trekke ut gevinster

Online bookmakere som ikke tilbyr bonuser for innskudd, setter forskjellige regler som må oppfylles for å ta ut gevinster. Vilkårene avhenger av typen tilbud:

 • For å ta ut en innskuddsbonus, du må satse et beløp som overstiger bonusbeløpet med X (i gjennomsnitt 15-30) ganger. Dette tallet kalles også en innsats. Omsetningen for omsetning vises i det personlige området. I noen bookmakere kan du ikke finansiere kontoen din i bonusperioden. Ellers risikerer spilleren å bli straffet av bookmakeren.
 • Cashback-uttak krever å satse et fast beløp innen en måned, uke eller annen rapporteringsperiode. Enkelte bookmakere kan ha ytterligere begrensninger på odds, sport og markedstyper.
 • Gratis spill ikke krever spesiell omsetning. Du kan få penger når innsatsen din vinner. Imidlertid kan det være begrensninger på type innsats og størrelsen på oddsen. Reglene avhenger av bookmakeren.

Tørsten etter ekstra fortjeneste blant spillere ga opphav til det som i dag kalles “bonusjakt” eller “jakt etter bonuser”. Noen spillere endrer stadig bookmakere i håp om å få en velkomstbonus. Faktisk gir ikke denne taktikken de ønskede resultatene, fordi en rekke betingelser må være oppfylt for å satse. Derfor anbefaler ikke erfarne brukere å bruke en slik ordning. Det er bedre å velge en eller få bookmakere og spille i dem hele tiden.

 

De beste bookmakerbonusene oppdatert: Desember 19, 2020 Forfatter: Damon

Relaterte bonuser:

kampanjekoder for cleos vip room