Chess Boxing And Other Bizarre Sports

0 Kommentarer

Trøtt av å se millionærer løper opp og nedover fotball sports pitch, faking skader hver sjanse de får, og komme i hverandres ansikter når ballen gjør noe uventet? Kanskje tenker at du må forgrene deg og prøve idretter som er litt mindre kjent, men fortsatt tilbyr all den sportslige spenningen og underholdningen? Så har du kommet til rett sted. Det er på tide å ta en titt på noen uklar sport du kanskje ikke vet om, for å bryte opp monotonen til de samme gamle idrettene, med de samme gamle lagene, med de samme gamle reglene.

Nei, når du slutter å tenke på det, ser verden egentlig ut til å være besatt av de samme få sportene som dominerer rampelyset. Mindre kjente idretter blir ofte presset til side og glemt. Men ikke fordi disse idrettene ikke er gode, men bare fordi de ikke kan samle nok støtte. Se på Chess Boxing. En helt god sport, som kombinerer ansiktssmekkende vrede med boksing med det sakte, tankefulle tempoet i sjakk. Hvorfor bør ikke Chess Boxing være populær?

Chess Boxing - Det er ekte

Hva trodde du at jeg var sjokkert om Chess Boxing? Nei, Chess Boxing er et virkelig forsøk på en sport, som selv om det ikke var vellykket, hadde folk sett på i forvirret ærefrykt for kort levetid. Sporten ser ut til å ha alt, men døde ute i 2015, som er litt trist, og jeg er ikke morsom om det. Jeg håpet heller at det ville ta av og bli vedtatt av OL.

Kanskje jeg høres sarkastisk igjen, men jeg er helt seriøs. Jeg ville ha elsket å se Chess Boxing bli mer populært, og begynn å trekke mer oppmerksomhet. Den enkle ideen om at fysisk aktivitet og mental astuteness blir mashed sammen er veldig interessant. En konkurrent kan ikke være bra på boksing, men kan gjøre opp med det med et godt sjakkevit, eller omvendt. Og hvor fascinerende det ville være å se en stor, hulking mann bli brakt ned av sjakk, når det virker åpenbart er han den overlegen utøveren. Eller, enda bedre, tenk å ha alle forventninger knust for å se en brute av en mann være et sjakkgeni.

Uansett har ingen reell innsats noen gang kommet i gang med hensyn til Chess Boxing, men jeg antar at det ville vært noen ganske interessante spillalternativer som dreier seg om de to aspektene av sporten. Jeg kan bare forestille seg at sjakkdelen ble mer jumbled som hodene var mer banket om. Som i, kan bokserne fortsatt forstå et sjakkbrett etter fem runder med boksing?

Undervannshockey

Over vannhockey er for sissies. Den virkelige handlingen finner du på bunnen av et svømmebasseng, og la noen som forteller deg ellers, bite tungen. Ja, under vannhockey eller Octopush, og hvordan det navnet er fornuftig, er jeg ikke sikker, er en annen ekte sport som sannsynligvis ikke vet eksisterer. Og en annen sport som jeg tror fortjener mer oppmerksomhet enn det blir.

Nå er det ene problemet jeg forutser at det ikke kan være mye av en tilskuersport, med mindre publikum ser et veldig uklart, jumbled bilde fra utenfor svømmebassenget. Men jeg tror at innføring av svømmingstanker, i motsetning til bassenger, lett kan løse det lille problemet.

Når det gjelder regler fungerer Octopush mye det samme som over vannhockey, med spillere som har som mål å navigere en puck inn i et mål. Spillere har ikke lov til å puste tanker, hvis det er det du tenkte, og må stole på god gammel lungpower. Det alene legger til et veldig interessant aspekt, og jeg tror at spill kan plasseres på hvor lenge spillere kan være under vann alene.

Octopush spilles på noen få områder hele verden, men mest i Storbritannia. Og ja, spill kan plasseres på resultatene av kamper. Ta en titt på din favorittbetting nettsted for å komme inn på Octopush-handlingen.

Kaninhopping

In Sverige det er velkjent at hester er for sissies, mye hvordan i Storbritannia gummienden er det opplagte valget for racing. I Sverige er det en sport basert på trente kaniner, som hopper hindringskurs. Og hvis du trodde ideen var å samle rundt og svømme på de søte, små, lune hoppene, ville du være feil. Det er faktisk tatt veldig seriøst, og folk legger tilsynelatende mye tid på å trene sine kaniner for ikke bare å hoppe hindringer, men også ikke skure av det øyeblikket de slippes ut av sine bur.

Kaniner dømmes basert på deres evne til ikke å banke over hindringer, og å ta kurset i det er riktig korrekt sekvens. Jeg er ikke sikker på om det er pengepremier eller medaljer utlevert, men jeg tror at å plassere innsatser på dette ville være fascinerende. Igjen, ikke å være sarkastisk. Kaniner er ekstremt uforutsigbare, og det ville gjøre tanken på å satse på utfall svært spennende.

Tenk deg å se en verdensmestersbunny plutselig kaste form og gjøre en løp for det? Innsatser kan plasseres på hvis han rømte eller ikke. Medrivende.

Twitter | Facebook | Instagram

Spin Palace Ingen innskudd Casino Bonuser >>


kilde: spinpalace.com
Chess Boxing And Other Bizarre Sports oppdatert: Juni 18, 2019 Forfatter: Damon