Deep Fakes Videoer er her

0 Kommentarer

Stigningen av Deep Fakes Video Altering Technology

I en alder av falske nyheter, hvis seende er å tro, er en ting vi kan stole på, videofilm. I motsetning til foto-shopping et bilde eller gjør et opprørende krav i det skrevne ordet, kan videoene ikke lett tilpasses for spin eller til og med rettferdig disinformation. Eller kan de? I disse dager kan du ikke alltid være så sikker. Og årsaken er oppgangen til såkalte dype forfalskninger. Dette er videoendringsteknologi som kan brukes til å endre videoopptak på forbløffende måter. For eksempel brukte en ledende australsk kringkaster dype forfalskninger for å endre det som ble sagt av en tidligere statsminister, Malcolm Turnbull. I en advarsel til andre kringkastere og nyhetsforretninger viste deres eksperiment at vi ikke lenger bør legge til pålydende hva noen hevder noen andre har sagt. Avgjørende er det nå tilfelle om det ser ut til å være dokumentasjonsbevis for å sikkerhetskopiere påstandene, absolutt hvis det er i form av en video som kunne ha vært gjenstand for den dype falske behandlingen.

Hva er en dyp falsk video?

En dyp falsk video gjør bruk av automatisert ansiktskarteteknologi, slik at et ansikt kan legges på en annen på en måte som ser ut til å være veldig naturlig. I noen tilfeller kan en skuespiller med lignende munnform bli filmet og si ord som ikke var i originalopptaket. Dette er deretter kartlagt på originalen på en måte som er helt sømløs. Selv om små mengder pixelering kan vises, er disse knapt merkbare når den fakse videoen lastes opp til video streaming-tjenester. Det er ikke bare munn og ord som kan endres. Noen dype forfalskninger bruker et helt ansikt som effektivt limes inn på en annen persons kropp. Med denne teknikken er det mulig å få det til å se ut som et individ gjør noe du liker. Teknologien bruker lignende ansiktsgjenkjenningssoftware som du kanskje finner i noen filterprogramvare som allerede er allment tilgjengelig.

Kan Deep Fakes brukes til moro?

Selvfølgelig er en dyp falsk video ikke nødvendigvis et problem, spesielt hvis teknologien brukes for å heve et smil. Teknikken kan brukes til ufarlig moro, for eksempel å endre ansiktet til din live-forhandler på rulett bord du spiller på for å se ut som en kjendis, for eksempel. På samme måte kan du bruke dype forfalskninger for å endre leppebevegelsene til berømte skuespillere eller politikere for komisk effekt. Komikere har lenge brukt voice-over teknikker for å få det til å virke som kjente folk sier ting de ikke normalt ville si for å heve noen latter.

Tenk på et komedieutstilling som bruker ekte opptak og tale over arbeid fra en impressionist eller to. Hele seeropplevelsen vil være så mye bedre for alle som er bekymret hvis linjene leses utvilsomt leppebevegelsene til folket på skjermen. Satirister har lenge brukt nyhetsopptak for tegneserieffekter og dype forfalskninger tillater dem å ta sine ideer til neste nivå. Det samme kan sies om noen som ønsker å lage en meme å dele på nettet. Så lenge ingen faktisk hevder at en politiker sier noe de ikke gjorde eller som forårsaker ærekrenkelse, hvor er skaden? I komedie, som andre områder av livet, kommer det ned til konteksten. I hovedsak kan dype fake være veldig morsomme, men bare når du vet at teknologien har blitt brukt mens du ser på

Hva er de potensielle ulempene av dype feil?

Flip-siden av å bruke dype fakes for moro eller for komiske formål er at det er så overbevisende at noen mennesker kan bli lurt av det, med mindre de blir fortalt at det har blitt brukt. Som sagt kan dette noen ganger hentes fra sammenhengen, selv om det ikke er oppgitt direkte, vanligvis på grunn av den meget komiske effekten som er opprettet. Når det er sagt, hvordan kan du fortelle om noen bruker dype forfalskninger for å spre disinformation eller for å sikkerhetskopiere en falsk påstand som de hadde gjort andre steder? Teknologien reiser absolutt spørsmål for alle som allerede er opptatt av sannheten - eller på annen måte - av sine nyhetsfeeder.

Tenk deg hvordan en verdensleder kan gjøre en tale foran et pressekorps som inkluderer videoopptak som tas. Med dyp falsk leppsynkroniseringsteknologi og en anstendig tilnærming av stemmen hans, ville det være mulig å få ham til å si noe. Politisk kontroversielle krav kunne gjøres. Uhøflig eller upassende kommentarer kan synes å komme fra munnene av politikere i disse dager uten at det er lett å se om det er ekte eller ikke. Hva om en politiker virkelig sa noe som han eller hun senere angret og så feilaktig hevdet at de ikke hadde? Teknologien reiser absolutt mange etiske spørsmål.

Og det påvirker ikke bare verdens ledere. Tenk på hvordan en rivaliserende virksomhet kan "sette ord i munnen" av en konkurrentens administrerende direktør for å få en kant eller å benytte dem. Kan det også oppstå samme situasjon hvis en kriminell ville bruke dype forfalskninger for å sette skylden på noen andre under en undersøkelse? Selv om tilbakekallelser ble reist etter at slike falske opptak hadde vist seg, ville vi tro på dem om den opprinnelige falskhet syntes å være troverdig i utgangspunktet? Problemet er at mange av disse er blitt spurt - fra nå av - ubesvarte. En ting vi kan si sikkert er imidlertid at dype forfalskninger er her for å bli så vi hadde blitt bedre vant til dem.

Spin Palace Ingen innskudd Casino Bonuser >>


kilde: spinpalace.com
Deep Fakes Videoer er her oppdatert: Juni 18, 2019 Forfatter: Damon