eSports gjør stor på veier

0 Kommentarer

Etter vellykket gjennomføring av et omfattende pilotprogram i 2017, vil Connecticut bli den første amerikanske staten for å tilby eSports til videregående og høyskoleelever. Det er klart at en helt ny generasjon eSports-entusiaster blir født og oppdrettet, og at fremtiden for konkurransedyktig spill ser lys ut.

Dette kommer som eSports-industrien - som ser spillere konkurrere i et bredt spekter av spill via et virtuelt datagrensesnitt - fortsetter på sin eksponentielle vekstbane. I mellomtiden blir det tatt opp bekymringer om hvorvidt dagens læreplaner og ekstramural aktiviteter er blitt utdatert. For Connecticut Association of Schools, tapping inn i det blomstrende eSports fenomenet, er den perfekte måten å imøtekomme ulike studentinteresser og skape muligheter for profesjonell utvikling i denne svært lukrative bransjen.

Spin Palace Sports tar en titt på nøyaktig hvordan staten har til hensikt å gjennomføre denne revolusjonerende ideen og hvilken innvirkning dette vil få på studenter, både nå og i fremtiden.

Deal med EGF

Selv om konseptet eSports tilbys på videregående skoler ikke er nytt i Connecticut (StarLeague League of Legends-turneringen utvilsomt blåser stien), er denne siste utviklingen om temaet den mest betydningsfulle hittil: Connecticut Association of Schools har offisielt samarbeidet med Electronic Gaming Federation (EGF) for å gjøre denne abstrakte ideen til en konkret virkelighet.

Under denne avtalen kan enhver videregående skole eller universitetsstudent innenfor statslinjer registrere seg for å konkurrere i den statlige turneringen, som begynner våren 2018. 2018-turneringen vil være basert på 2017-pilotprogrammet, som inneholdt 15 Connecticut-skoledistriktene (som ledet opp til et statsmesterskapsarrangement ved University of Connecticut) og likte et overveldende positivt svar.

Nye muligheter florerer

Den ultimate planen for Connecticut skole eSports liga er å skape noe som kan sammenlignes med National College of Athletic Association (NCAA) som styrer annen skole og universitetssport. Ved å legitimere eSports som en aktivitet med potensial for livslang nytte, håper EGF og Connecticut Association of Schools å skape størst mulige fordeler for studenter som forfølger denne avenyen.

I pilot-turneringen gikk Universitetet i Connecticut så langt som å tilby den vinnende spilleren et akademisk stipendium. Hvis stipendier som dette blir like vanlige som fotball stipend, å gå ut for eSports kunne bli et veldig smart trekk for ambisiøse studenter med store drømmer om suksess etter oppgradering.

Universelle ferdigheter

Mens eSports kan virke som tankeløs sysler til de uinitierte, håper avtalen mellom EGF og Connecticut Association of Schools å utvikle de svært virkelige ferdighetene som kreves for eSports suksess, og deretter overføre dem til andre fagområder.

Ifølge veilederen til Innovasjon, Personlig Læring og Magnetprogram ved Connecticuts New London Public Schools, Clint Kennedy, eSports "utfordrer våre unge mennesker til å samarbeide, tenke kritisk og engasjere seg, selv i møte med gjentatt fiasko, for å oppnå noen grad av suksess mot et ønsket mål. Jeg ser mange populære eSports-titler som en måte å bygge disse kritiske ferdighetene i håp om at vi så kan overføre dem til andre domener. "

Med ungdommen som alltid den raskeste til bomull på teknologiske innovasjoner, blir eSports-industrien i økende grad dominert av videregående og høyskoleelever. Å vende denne evnen og lidenskap til en rettet forfølgelse med virkelige verdier virker som det neste logiske trinnet.

Lukrative karriereutsikt

Mulighetene som eSports får på skolene, går langt utover høgskolens stipendier. ESports-industrien er allerede en US $ 260 million-bedrift og ser ut til å overstige US $ milliard-verdien av 2020. Det er klart at alle som forestiller seg at en karriere på dette feltet ville være en blindgyde, er død feil.

Dette partnerskapet har til formål å både utvikle sporten som helhet og gi unge mennesker muligheten til å bli profesjonelle eSports-spillere.

eSports andre steder

EGF har allerede gjort det kjent at det undersøker potensialet for lignende partnerskap i andre amerikanske stater og byer. Connecticut vil ikke være alene på eSports-bordet lenge.

Spin Palace Ingen innskudd Casino Bonuser >>


kilde: spinpalace.com
eSports gjør stor på veier oppdatert: Juni 18, 2019 Forfatter: Damon