Genier hei var progressiv


Genie's Hi Lo er et kortspill fra Playtech som kan virke ligner på flere andre spill, men har faktisk flere unike funksjoner. Spillet spilles på en farget skjerm som har en bejeweled kvinne, antagelig geni, og holder et dusin spillekort i hånden hennes.
Genies Hi Lo er lett å spille. Du begynner med å angi innsatsbeløpet med pluss- og minusknappene. Når du er klar, trykker du på Bekreft-knappen for å plassere innsatsen. Du vil da kunne velge et av kortene som genien holder, eller du kan klikke på autopick-knappen og den vil bli valgt for deg. Husk at essene alltid er lave. Husk også at alle bånd mister.
Spesielle funksjoner
Etter at det første kortet vises, vil du få et valg av spill. Du prøver å forutsi om det neste kortet blir høyere eller lavere eller rødt eller svart. Oddsen på høye og lave valg varierer avhengig av kort. Oddsen endres ikke med rødt og svart. Etter at du har bekreftet spillvalget ditt, vil du igjen få sjansen til å velge det andre kortet, ellers kan du velge et for deg.
Hvis du har en vinnende hånd, må du bestemme om du skal samle gevinstene dine eller fortsette. Det siste kortet fra den forrige hånden er ditt kort av avgjørelse hvis du spiller en annen hånd. Hvis det kortet er veldig lavt eller veldig høyt, bør du velge å fortsette siden oddsen vil være til din fordel i neste hånd. Selvfølgelig, hvis du vil ta en sjanse, kan du spille mot oddsene for å prøve å få større utbetaling.
Objekt
Hvis du kan vinne 12 hender på rad, vil du vinne Genies Hi Lo progressive jackpot, som vanligvis er på titusenvis. Du må foreta et innledende startinnsats på minst $ 5.00 for å være kvalifisert for jackpoten.
Bonus spillfunksjoner
Hvis du har vunnet flere hender på rad, vil du huske jackpotten når du formulerer strategien din. Hvis du får innen et par gevinster av den store utbetalingen, vil du ikke ta unødvendige spill. Du vil heller ikke trykke på Collect-knappen hvis du har kommet veldig nær den enorme utbetalingen.

 

Tilfeldige GRATIS kasinospill:

 

Genier hei var progressiv oppdatert: Januar 18, 2019 Forfatter: Aamir Berrey

innhold