Gjør deg klar for NFL-spenning med Ravens @ Jaguars

0 Kommentarer

På søndag den 24th of September tar Jacksonville Jaguars på Baltimore Ravens på Wembley Stadium i London. Dette blir Ravens første internasjonale spill, og Jaguars femte. Hvis ikke noe annet, vil kampen vise seg å være en spennende med begge NFL-lagene som kommer inn med noen alvorlige våpen. Ravens er tidlig firepunkts favoritter, mens jaguarene har hatt litt av en topsy-turvy sesong så langt.

La oss se på hvordan lagene stabler opp:

Jaguars oppturer og nedturer

Jaguarene kom inn i NFL som et av de heteste lagene i uke 1. Deres sjokkerende 29-7 seier over Huston mens de er på veien, fanget alles oppmerksomhet. I uke 2 syntes teamet å ha glemt sin tidligere glans og returnert til å være de samme gamle Jags. De tapte til Tennessee Titans og så ut til å være tilbake sin tidligere uinspirerende herlighet. Med 1-vinn og 1-tap registrerte jaguarene tre i forrige uke, men vil ha en mye tøffere tid i uke 3. For at Jags skal kunne vinne, må de stole på Leo Fournette. Han registrerte touchdowns i begge spillene og må være på sitt beste for at laget hans skal gå avstanden i London.

Ravens har Momentum

Baltimore Ravens burde med all sannsynlighet vinne dette spillet. Til tross for å miste Danny Woodhead i et par uker, kom Ravens tilbake ganske fort og ødela Bengals 20-0 i uke 1. I forrige uke har de pusset bort Cleveland 24-10 og har racked opp 8-avlyttinger på året. Dette er det meste i NFL. For å legge til dette, har Joe Flacco en anstendig sesong som forbinder med 66% for tre touchdowns. Selv om deres forbrytelse ikke er det beste, vil de ikke virkelig trenge det mye mot Jaguarene. Vi må huske at det var deres forsvar som vant begge spillene deres så langt. De er nå andre i ligaen med et gjennomsnitt på 5.0 pointers per spill.

Mens Ravens har momentum for øyeblikket, må det påpekes at de heller ikke har spilt en internasjonal. Selv om det kan virke som et lite problem, er det ingen telling for hva som kan skje utenlands. Når det gjelder Jaguarene, vil dette bli deres femte, etter å ha vunnet de to siste internasjonale. I fjor slo de Indianapolis Colts, 30-27 og 2015 ned i Buffalo Bills 34-31.

Kontanter i Free Bet Promotion

Hvis du har fulgt lagene tett og du er klar til å sette pengene dine, tilbyr Spin Palace Sports en fantastisk gratis innsats touchdown kampanje på spillet. Når du legger en moneylin-innsats og tilbake et lag, enten jaguarene eller Ravens,
Spin Palace Sports vil kreditere deg med en $ 5 gratis innsats for hver touchdown som laget ditt scorer i løpet av spillet.

Som alle gode kampanjer er det visse vilkår og betingelser som gjelder, så sørg for at du sjekker ut hele listen og husk at kampanjen bare gjelder for pre-match moneyline-spill for Ravens / Jaguars spillet. Ikke prøv å satse på dagen, da kampanjen lukkes på 24th. For å kvalifisere for gratis innsatsfremmende kampanjen, må du sette minimumsinnsats på $ 20. Hvis laget ditt for en uforklarlig grunn scorer mer enn 10 touchdowns, vil gratis innsatsforbedring bare utbetale maksimalt $ 50 i gratis spill. Men la oss være ærlige her, kan vi virkelig se dette skjer? Vel, du vet aldri!

Enhver innsats som er plassert samtidig og inkluderer begge lag, vil ikke være berettiget til gratis innsatsforfremmelse. Når laget ditt har begynt å score touchdowns, vil alle dine gratis innsatser bli kreditert til din Spin Palace Sports konto innen 24 timer.

Det er det folk, få spill og nyt spillet!

Spin Palace Ingen innskudd Casino Bonuser >>


kilde: spinpalace.com
Gjør deg klar for NFL-spenning med Ravens @ Jaguars oppdatert: Juni 18, 2019 Forfatter: Damon