Historiens største akkumulator-innsats

0 Kommentarer

Den store spenningen i sportsspill er tossup mellom små, men sikre og usannsynlige, men livskiftende vinner. Jo verre du har å vinne, desto større utbetaling hvis du gjør det, noe som betyr at du kan vinne stor med enda en liten innsats hvis oddsen er lang nok (og du er utrolig heldig).

Dette forklarer hvorfor bettors noen ganger legger pengene sine på minst sannsynlig vinner - noen ganger en lang skudd og noen ganger en utdannet gjetning. Denne modige kategorien av punter har ofte et mykt sted for akkumulatorspill (også kjent som parlays), fordi disse innsatsene generelt gir ufattelig lange odds. Årsaken til dette er at en akkumulator er et enkelt spill som forbinder mer enn en innsats på ulike hendelser, og spilleren må korrekt forutsi utfallet av alle disse hendelsene, eller som de sier er alle spillene av. Som sådan er det i parlays at sportsbetting historie er laget.

For å få en ide om hva slags penger du skal gjøre hvis du tar en liten sjanse på en lang skudd og vinn, ta en titt på vår liste over de største noensinne akkumulatorene vinner i stigende rekkefølge:

Darren Yates: £ 550 823

I september 1996, krydret krusspisser, følte Darren Yates sin flaksendring sammen med den av belejdede jockey, Frankie Dettori. Mot alle (eller mer presist 8 150 til 1) odds vant Dettori alle syv av sine løp på Ascot.

Ved å forutsi nøyaktig hva som skulle bli husket i historien som Dettori's Magnificent Seven, vendte Yates en £ 67.58 innsats inn i £ 550 823.

Anonym (Malta): £ 585 000

En anonym bettor fra en liten landsby på øya Malta slått gull i november 2011 med en 19-innsats akkumulator på en serie av UK fotball spill som slutter med et vinnende mål i de siste minuttene av et Reds-Chelsea-spill.

Den maltesiske punter betalte ut £ 585 000 av en svak 80p-innsats på 683 738 / 1 odds. Det var en spesielt mørk helg for britiske bookmakere, da mange andre bettors også hadde lagt penger på dette usannsynlige resultatet.

Anonym (London): £ 625 000

Til tross for odds for 6 542 til 1, slo en anonym Londoner den store tiden i november 2014 med en £ 100 parlay på åtte Premier League fotballkamper. Takket være utrolig fremsyn, uheldig lykke eller litt av begge mottok bettor £ 625 000 for hans (eller hennes) problemer.

Anonym (Leicestershire): £ 823 000

Punting på ponniene viste seg å være latterlig lukrativ for en ukjent mann fra Leicestershire i Storbritannia i april 2017. Den britiske spilleren plasserte en £ 19-akkumulatorsats på en serie med fem lokale møter, og til tross for 43 315 / 1-odds tok han hjem en svimlende £ 823 000 - den siste store gevinsten til dato den største noensinne utbetalingen fra den uheldige bookmakeren i spørsmålet .

Fred Craggs: £ 1 Million

Det er tvilsomt at den 60-årige gjødselsalget, Fred Craggs, hadde forventning om å bli millionær da han satte en 50p-hesteveddeløp på to millioner til en odds i februar 2008 ... men det var akkurat det som skjedde!

For å legge til mer drama til denne rags-to-riches fortellingen, fant Yorkshireman bare ut om hans 8-fold-seier da han kom tilbake til bookmakeren for å plassere en annen innsats.

Steve Whiteley: £ 1.45 Million

Til slutt gikk den største akkumulatorvinningen i historien til Steve Whiteley, en upretensiøs rørlegger fra Tawton i Storbritannia, i mars 2011. Whiteley betalte ut en jevn £ 1.45 million på bare 2 på en 725 000 / 1 parlay på seks vinnere på Exeter Tote Jackpot for en serie hesteveddeløp i Storbritannia og Irland.

Spin Palace Ingen innskudd Casino Bonuser >>


kilde: spinpalace.com
Historiens største akkumulator-innsats oppdatert: Juni 18, 2019 Forfatter: Damon