Hvor mye skal du bruke på en forlovelsesring?

0 Kommentarer

Dagen kommer, du gnider tennene dine i dystre besluttsomhet, og vet at uansett hva som skjer, vil dagen forme din personlighet for resten av livet ditt. Du har bestemt deg for å spørre den spesielle dame spørsmålet. Vil hun si ja? Kanskje, kanskje ikke. Avvisning på denne fronten vil trolig ødelegge deg mentalt for resten av livet ditt, så det skal naturlig gjøres alt for å oppnå suksess. Du har kammet håret ditt, børstet tennene dine og til og med polert skoene dine. Fordi, som kjent, en dame nesten aldri aksepterer et ekteskapsforslag fra en mann med scuffed sko. Det er bare sunn fornuft.

Men så er det det andre lille problemet - forlovelsesringen.

Det kan vel være det viktigste aspektet av et ekteskapsforslag, og nøkkelfaktoren i et ja eller nei svar. Eller i det minste er det det du har hørt. Så før spørsmålet kan til og med bli spurt, er det på tide å gå av og håper at hjertet ditt kan håndtere jordens knuste mengde penger som skal deles med.

Det eneste spørsmålet er; bare hvor mye skal det være?

Ikke hva det en gang var

Beløpet som skal tilbys på en forlovelsesring, i henhold til lang tradisjon, er tre måneders lønn. Uansett hva du tjener. Dette har sannsynligvis gjort at du kaster hendene dine i fortvilelse og skriker blå mord. Det er ikke lite beløp. Faktisk er det et utrolig beløp. Å spare så mye kan ta måneder eller år. Det eneste virkelige alternativet synes å være å bare jobbe totalt, slå på Blackjack bord og be at pengene lander opp i lommen. I det minste da kan du håpe å bli gift dette århundret.

Av den ovennevnte grunnen og mer, ses en interessant trend i den tusenårige generasjonen. Populariteten til dyre forlovelsesringer faller av på et raskt sted, og sannsynligvis trekker bekymret frynser fra diamantmagler over hele verden. Tradisjonen har eksistert, uansett, siden midten av fjorten hundrevis. At det ville være å miste damp nå, er virkelig en interessant utvikling.

Diamanter er hvem som er bestevenn?

Svært enkelt satt; tusenårene liker å kurere trenden. Det er nå vanligere enn noen gang for lange stående tradisjoner å bli stilt spørsmål, vendt om og helt ignorert. Mange tusenårsdager uttalte ganske enkelt i en nylig meningsmåling at de ikke ser poenget ved å overlevere enorme pengesummer for en ring. Mange la til at de var klar over forholdene der diamanter ble utvunnet, og ikke var enige med den oppfattede utnyttelsen.

For det meste er forlovelsesringer fortsatt kjøpt av årtusener, men med en helt annen tilnærming. Begge parter før hånden er enige om en fornuftig mengde, og diamanter er ikke lenger den aksepterte normen. I stedet er også andre dyrebare steiner tatt i betraktning, med den monetære verdien ikke prioritert. En langt mer fornuftig løsning, mange ville være enige. Selv om noen fortsatt insisterer på å holde seg til de etablerte tradisjonene og scoring seg selv en sparkler.

Hvor mye?

Så svaret på spørsmålet "hvor mye skal bli brukt på en forlovelsesring" er en ganske åpenbar en. Så mye som du og din partner vil, eller har råd til. Gitt at formålet med ringen er et symbol på forpliktelse, ville noe band virkelig gjøre så lenge følelsen bak den er tydelig.

Så i dette henseende bør et spørsmål om preferanse og mening være først og fremst. Selvfølgelig er det selvfølgelig et spørsmål om å holde fast i tradisjonen. I så fall er svaret tre måneders lønn!

Spin Palace Ingen innskudd Casino Bonuser >>


kilde: spinpalace.com
Hvor mye skal du bruke på en forlovelsesring? oppdatert: Juni 18, 2019 Forfatter: Damon