Ulovlig YouTube Gambling Duo Brakt til rettferdighet - av Marc Armstrong

0 Kommentarer

To Storbritannia tegn som bare kan beskrives som ubehagelige, Craig Douglas, 33, Ilford, Essex og Dylan Rigby, 34, i Colchester, har nylig møtt tunge bøter etter å ha gjort seg skyldig i online gambling overtredelser. Paret kjørte et nettsted kjent som FUT Galaxy, som hovedsakelig solgte FUT-mynter. FUT-mynter kan brukes som bettingvaluta på live-sendinger av FIFA-serien av videospill, og i sin tur var FUT-mynter konvertible til FIFA-mynter, som kunne selges for ekte penger.

Så hva er problemet, jeg hører deg spørre, at alt høres rimelig ut? For det første var hele operasjonen ikke, naturligvis, autorisert av FIFA, eller Electronic Arts, spillerne av spillene. For det andre deltok barn så unge som 12 år gammel i ordningen og spilte effektivt. Nå ser du den røde lysene begynn å blinke og hør alarmen sirener jammer.

Som det var forventet, kom myndighetene ned på operasjonen, og de to ble stengt. Etter å ha konfiskert bærbare datamaskiner og datamaskiner ble operasjonens fullstendige omfang avslørt, noe som tydeliggjorde ytterligere ulovlige nettbaserte gamblingfasiliteter. Bøter på hundre tusen pund ble pålagt paret, og vi kan nå slå noen himmel i gjensidig feiring. Velsigne UK gambling myndigheter.

YouTube Hero Deceit

Det som gjør hele situasjonen mye verre, er at Douglas var en ganske kjent YouTube-personlighet, under alias NepentheZ. Fans som er logget på YouTube regelmessig for å se ham spille FIFA, og det er ingen overdrivelse å si at han blatant brukte sin innflytelse til å lokke fans, barn, over til gamblingdelen av operasjonen. Foragtelig er et ord som sprer seg i sinnet.

Nå har jeg for en hatt ganske gode erfaringer med YouTubers. Det er noen jeg sjekker på nesten daglig, hovedsakelig relatert til videospill, og jeg har vært stort sett glad for at de mest populære menneskene på YouTube ser ut til å være virkelig hyggelige mennesker.

Den beryktede PewDiePie, som beordrer så mange abonnenter at han sikkert gjør tv-produsenter rødme, kan ikke appellere til min sans for humor, men fyren ser virkelig ut til å gjøre sitt beste for å være planlagt og rimelig om alvorlige problemer. Det samme gjelder for Markiplier og Jack Septiceye, noen av de mest populære YouTubers. De er alle gode mennesker som prøver sitt beste for å spre positive budskap når det er mulig.

Det er virkelig en enorm skam da det er YouTubers der ute som Douglas som ville bruke plattformen deres og popularitet, til å manipulere de som ser dem. Disse fansen gjør ikke bare jobben til å være YouTuber mulig, men stoler også på at personen de ser ser etter deres beste interesser. Og, bare kom ut og si det, med måten YouTube vokser på. Vi har sannsynligvis ikke sett det siste av slike beklagelige hendelser.

Hva gjør YouTube?

Jeg hevder ikke å vite hva som går ut på å kjøre en uanstendig stor enhet som YouTube, men det kan heller ikke unngås, men hvordan lurer du på noe slikt, uten at YouTube selv klemmer seg raskere. Jeg har sett YouTube-kanaler i kamp med opphavsrettskrenkelser tidligere, og dette var på videoer som var knapt noen timer gamle. Hvordan har disse to svindlerene kommet seg bort med sin operasjon så lenge, raking i hundretusener av ulovlige pund i prosessen uten at YouTube øker et øyenbryn?

Du kan kanskje hevde at det ikke er jobben til YouTube å være på utkikk etter gamblingkrenkelser, men gitt at de har utryddet en slik jevn vrede over lovene om opphavsrett, ville det være fint å se dem oppmerksom på overtredelser av en annen natur . Uansett er de to onde gjørerne ikke lenger på YouTube, og ser nå sannsynligvis fattigdom i ansiktet. Jeg stoler også på at YouTubers nå er mye klokere på slike ting.

Twitter | Facebook | Instagram

Spin Palace Ingen innskudd Casino Bonuser >>


kilde: spinpalace.com
Ulovlig YouTube Gambling Duo Brakt til rettferdighet - av Marc Armstrong oppdatert: Juni 18, 2019 Forfatter: Damon