Jurassic World kommer til live med økt virkelighet

0 Kommentarer

Noen kan finne dette vanskelig å tro, men 2018 markerer 25th årsdagen for den første Jurassic Park film. Da det ble utgitt i 1993, satte det nye standarder i handling og spesialeffekter. I tillegg til det var historien helt uimotståelig. Hvem er ikke fascinert av våre forhistoriske forfedre? Ikke mange mennesker vil skru ned sjansen til å se en ekte dinosaur i nærheten. Franchisen har vært enormt vellykket, gyting flere oppfølgere, Lego-sett og til og med en Lego-basert film.

Det har også vært videospill, for eksempel park management-stiltitler, mange andre typer varer i det siste, og til og med et pokiespill. Interaktiv underholdning av høy kvalitet har styrket merkevaren for de som verdsatt det allerede, og bidro til å skape nye fans. Jurassic Verden Alive er satt for å fortsette den trenden.

Universal har annonsert at det nye Augmented Reality-spillet vil bli utgitt nær premieren til franchiseens kommende film, Jurassic World: Fallen Kingdom. Forhåndsbestillinger for spillet er allerede store, og viser hvor stor Jurassic fan base er, og tittelen vil være tilgjengelig for både Android og iOS. Andre nye videospill og markedsføringsplaner vil øke Jurassic Worlds fandom og fortjeneste enda mer.

Inspirert av Pokémon Go

Mens det er andre populære Augmented Reality-spill som Ingres, er Pokémon Go den som virkelig tok verden med storm. Nå er det mer enn et år etter at spillet ble lansert, og ikke mye har fulgt for å imponere spillere. Men alt ser ut til å skifte; Spill basert på Ghostbusters, The Walking Dead og Harry Potter er alle i gang. Og selvfølgelig er det Jurassic Park Alive, som har mange likheter med Pokémon Augmented Reality-spillet.

Kartet som brukes i det nye Jurassic World-spillet, ligner på det som ble sett i Pokémon Go; spillerne må igjen samhandle med og samle ulike skapninger. I dette tilfellet vil de prøve å få forskjellige dinosaurer, som også vil bli nivellert opp som Pokémon var. Noen dinosaurer er spesifikke for bestemte områder, og skapningene kjemper også hverandre, låner enda mer fra Pokémon Go. Det er imidlertid også forskjellige forskjeller mellom det spillet og Jurassic World Alive.

Drone-basert samling og massiv skala

Den største forskjellen mellom Pokémon Go og Jurassic World Alive er måten spillerne samler skapninger på. For å fange en Pokémon måtte spillerne være i et eksakt område for å fange de ettertraktede artene. På samme måte er Jurassic World Alive også stedbasert og stoler på spillere som samhandler med verden rundt dem - som viser dinosaurer som er i dine nærmeste omgivelser. Men for de som ikke kan gå ut for å jakte, kan de distribuere simulerte droner for å samle DNA fra nærliggende dinosaurer. Dnaet brukes da til å låse opp dinosauren, og til og med kombinere DNA fra forskjellige dinosaurer for å skape og låse opp en ny art. Disse vendingene lå tungt fra filmens historier, for å knytte seg enda bedre til franchisen.

Dinosaurene i Jurassic Park Alive er selvsagt også mye større enn lommemonsterene i Pokémon Go. Dette vil gjøre det mer roman og enda morsommere å samhandle med. Det vil være rundt 100 dinosaurer i spillet, med regelmessige oppdateringer. Universal planlegger disse å knytte seg sammen med senere filmutgivelser, og det vil bli spesielle hybrider for å låse opp også.

Selv om markedsføringskoblingene er åpenbare, er de forskjellige Jurassic World-spillene veldig høye. Hvis enkeltpersoner liker filmene, vil de nesten helt sikkert sette pris på spillingen, og omvendt. På samme måte vil gamblere som liker filmene og videospillene elske å snurre hjulene i Jurassic World pokies-spillet. Så lenge du har det gøy mens du spiller, er det en vinn-vinn-situasjon for alle!

https://www.theverge.com/2018/3/7/17090294/jurassic-world-alive-pokemon-go-ar-augmented-reality-game

http://jurassicpark.wikia.com/wiki/Jurassic_World:_Alive

Jurassic World Alive AR spillet er Pokémon Go med dinosaurer

Spin Palace Ingen innskudd Casino Bonuser >>


kilde: spinpalace.com
Jurassic World kommer til live med økt virkelighet oppdatert: Juni 18, 2019 Forfatter: Damon