Mindre kjente Obscure Betting Sports

0 Kommentarer

Jeg for en nylig lært å komme inn i sportsspill. Jeg gir deg det, jeg er fortsatt ikke det som kan betraktes som en entusiast, men jeg får fremdeles en god glede å plassere sporadisk innsats, etter å ha gjort det som bare kan beskrives som en pedantisk mengde forskning. Oftere enn ikke, mine bets lykkes, men sannheten er at jeg er så dødelig paranoid om å miste det en sjenert unna å plassere en annen innsats snart etter en suksess, for frykt for å jinxing meg selv. Jeg hevder også at jeg ikke er overtroisk, men jeg tror vi begge vet hvordan en ekte samtale om dette emnet ville ende.

Uansett, en ting som fascinerer meg til ingen ende, er typen ting eller aktiviteter som folk er villige til å satse på. Hvis du tenker på det logisk, er alt som virkelig kreves for å få en innsats, et arrangement med ukjent utfall. Og når det er realistisk, kan dette være omtrent alt, så lenge det ikke er noen måte at noen endrer utfallet. Men likevel lurer noen spillsporter så langt inn i det opprørende at jeg ikke kan hjelpe, men tror folk bare har en naturlig tilhørighet for å satse.

Se deg rundt, se hva som skjer i ditt nærmeste miljø, og utfør en måte å satse på. Det synes mer eller mindre å være formelen. Uansett, dette er noen av de mer opprørende spillsporter jeg kom over. Og bare hvis du lurer på, har sportsbøker blitt så all inclusive at mange vil godta online-spill på noen av disse aktivitetene. Ikke alt, skjønt. Uansett; hvilken verden vi lever i, hvilken tid til å være i live!

Cricket Fighting

Kukkamp er stor i noen deler av verden. Det er; Handlingen med å stikke to hannekyllinger mot hverandre, og ved å satse på hvem vinneren vil være. Dette, de fleste vil være enige om, er ganske grusomt, men jeg vil absolutt ikke gå inn i noen monologer om dyremiljø. I stedet kan cricket-kampene bli sett på som mindre grusomme, selv om noen kanskje til og med kan være uenige med det. Det er aktiviteten til å stikke to crickets mot hverandre, og satse på utfallet. Hvem selv visste at en cricket kan være mer flink til å kjempe enn en annen? Uansett er cricket-kampene en ting.

Nå må jeg innrømme at jeg ikke fant noen nettsteder som tilbyr spillalternativer på cricket-kamp, ​​men måtte nevne det uansett. Dessverre må man legge seg ned til den lokale cricket-kamparenaen for å få noe tiltak.

Men ideen om voksne menn som skrek oppmuntring på en kampkricket, kittet bare min fancy. Jeg er overveldet av tanken om at syrene kanskje til og med være kledd i bekjempelsesutstyr, kanskje små beskyttende rustninger. Jeg elsker ideen så mye at jeg kanskje bare får et kjæledyr cricket.

Gummi Duck Racing

Hvorfor satse på slike dumme ting som hesteveddeløp, da kunne du like godt sette penger på gummibanker? Visst, hestene er avlet for racing, og har legater og genetikk du kan undersøke, men en gummiand er laget av gummi, gir ingen sentience og knirker hvis du klemmer den. Jeg tror vi begge er enige om at gummistandracing gir mye mer mening.

Ved førstebehandlingen om gummistand racing, skjønner jeg at det må være begrenset til noen uvanlige småbyer et sted, men det viser seg at det faktisk er en stor britisk tradisjon. En gang i året flyter folk gummibukser nedover Themsen, og førstepremie vinner skjer for å være ganske svimlende ti tusen pund. Med den slags kontanter, kan jeg plutselig noe gummibandkjøring kanskje bare være oppe min smug.

Hvis du er interessert, er det en nettside dedikert til gummi duck rase, og kostnaden for å vedta en and i løpet er bare to pund.

Når blir Alien Life oppdaget?

Nå er dette ikke en sport i seg selv, men tanken om at det faktisk er en løpende innsats på dette blåser tankene mine. Det betyr at noen, et eller annet sted, egentlig måtte utøve sjansene for fremmede liv å bli oppdaget i bestemte tidsperioder. Kanskje disse oddsene ble utarbeidet via en formel som har mindre å gjøre med det faktiske fremmedlivet, og mer å gjøre med økonomisk sans, men hverken jeg satte meg tilbake og hadde litt gis.

Jeg kan bare forestille meg hvor mange konspirasjonsteoretikere peker på denne innsatsen som en slags bevis, og i dette tilfellet kan jeg egentlig ikke klandre dem. Bare som et spørsmål om interesse var oddsen jeg så på, lavere for de neste årene, og jo høyere jo lenger inn i fremtiden du gikk, noe som synes å tyde på at oddsmakeren forventer at det snart kommer. Er det ikke så fascinerende av flere grunner?

Twitter | Facebook | Instagram

Spin Palace Ingen innskudd Casino Bonuser >>


kilde: spinpalace.com
Mindre kjente Obscure Betting Sports oppdatert: Juni 18, 2019 Forfatter: Damon