Mayweather VS McGregor - Verdens største kamp på Spin Palace Sports

0 Kommentarer

Alle øynene vil være på ringen når Floyd "Money" Mayweather Jr står overfor Conor "The Notorious" McGregor senere denne måneden. Hvis du klarer deg for det som lover å være århundreskampen, må du sørge for at du ikke går glipp av et spennende spesialtilbud på Spin Palace Sports!

Tar plass på 26 August på T-Mobile Arena i Paradise, Nevada, USA, den såkalte Money Fight vil se en ubemerket 11-time quintuple-divisjon boksing verdensmester ta på en blandet martial artist som er den nåværende UFC Lightweight mester.

Den høye forventede boksingskampen er satt til å være en hotbed av førsteklasses sportsbetting action, og du kan nyte det mye mer av det takket være et forbedret spilltilbud på den nylig lanserte Spin Palace Sports. Sett maksimalt 1.00-innsats på Mayweather for å vinne, og vinn gratis spill hvis den legendariske fighter dukker opp seirende.

Vil Mayweather vinne sin 50th-kamp?

Mayweather trakk seg tilbake etter sin 49te etterfølgende seier i ringen. 2015-kampen mellom mesteren og Manny Pacquiao tiltrukket et besøk av millioner hele verden, og så Mayweather matche den perfekte 49-0 karriere rekord av tidligere heavyweight mester Rocky Marciano.

McGregor, derimot, er UFCs tidligere fjærvektsmester og nåværende lettvektsmester, og har aldri kjempet i en profesjonell boksingskamp.

Hans November 2016 knockout av Eddie Alvarez vant ham det lette mesterskapet mens han fremdeles holdt fjærvekt-mesterskapet; en tittel som ble fjernet fra ham etter hans kunngjøring for å ta en permisjonstid etter fødselen til sitt første barn.

Pengekampen kan godt konkurrere med seierskapet til Mayweather VS Pacquiao, selv om de fleste boxing fans må komme inn på handlingen via en av de mange TV-sendingene i kampen. De billigste billettene gikk for $ 500 hver, mens andre seter varierte i pris fra $ 1500 til en utrolig $ 10 000 for ringside.

Spill på Mayweather på Spin Palace Sports

Med odds på 1.20 (på tidspunktet for skriving) på Mayweather for å vinne, tror bookies på Spin Palace Sports tydelig at den irske UFC-mesteren ikke har det i ham å stå opp til en bokser som allment betraktes som en av sportens fineste defensive krigere . Oddsen på McGregor, generelt, er ikke bra, til tross for MMA-mesterens gjentatte erklæringer om selvsikkerhet og viss seier.

Spin Palace Sports forbedret tilbud med glimrende odds på Mayweather for å vinne kunne se en 1.00-innsats utbetale 1.20 og 25.00 (på tidspunktet for skriving) i gratis spill for enda mer kvalitet satser action.

Tilbudet går fra 24 August, og gjelder kun for Mayweather VS McGregor på 26 August. De forbedrede gevinsten er i forhold til punters-spill, og gratis innsatsgevinster gjelder for 7-dager for punters å bruke på et hvilket som helst sportsmarked på Spin Palace Sports.

Spin Palace Ingen innskudd Casino Bonuser >>


kilde: spinpalace.com
Mayweather VS McGregor - Verdens største kamp på Spin Palace Sports oppdatert: Juni 18, 2019 Forfatter: Damon