NBA sesongåpningsaksjon

0 Kommentarer

NBA sesongen er tilbake. Tidsgapet mellom 2017-finalen og 2017 / 2018-sesongåpneren ble fylt med slik drama og intriger at vi nesten glemte at handlingen ennå ikke var begynt. Men nå som det er på gang, kommer vi til å lene deg tilbake og nyte 82-spill med ren basketball lykke. Selv om vi er inne for en annen oppgjør mellom Gyllen State Warriors og Cleveland Cavaliers det er bundet til å være noe intens handling på vei. Så, hva ligger fremover for den nye sesongen? La oss ta en titt.

Hva kommer til å skje med Celtics?

Et spørsmål som er første på listen - Kan Celtics Gjenopprette seg fra Gordon Hayward's Injury? Det er en god sjanse for at Bostons sesong er slutt før den begynte. Etter å ha kommet i byen på en $ 128 million avtale, led Gordon Hayward en grusom ankelbrudd i sitt aller første spill. Fraværet av Hayworth fremover handler om minst sagt. Dette betyr å legge en mye tyngre belastning på Kyrie Irving samt Tatum, Smart og Brown.

Hvem er andre til krigerne?

For nå kan vi peke krigerne inn som vestens toppfrø. Tross alt har de vært mil bedre enn noen av deres konferansedeltakere de siste tre årstider. Så blir spørsmålet hvem som skal ta andre plass? Det er faktisk flere lag som kan ta opp utfordringen, inkludert The Spurs, City Thunder og Houston Rockets. Det er rikelig med ildkraft i hver gruppe og se på det fra flere vinkler vil gi et annet resultat. I utgangspunktet kan det gå uansett.

Vil Antetokounmpo imponere igjen?

Så er det spørsmålet om hva som vil skje med Giannis Antetokounmpo? NBA har aldri hatt en spiller som plukker opp den mest forbedrede spilleren en gang til. Hvis noen gang var det en spiller for å oppnå en slik prestasjon, er Giannis din mann. Sist sesong tok Antetokounmpo Milwaukee Bucks i retur, poeng, stjeler, assisterer og blokkerer. Han var også den første spilleren noensinne å fullføre i topp-20 i hver kategori. Kan han virkelig forbedre derfra? Vi kan sikkert si at han ennå ikke har nådd sitt fulle potensiale. Den 22-årige jobber fortsatt med en konsistent trepunktslag og har potensial til å bli den største stjernen i NBA.

Satsing på Spin Palace Sports

Med en helt sesong foran oss, er det nok av innsatser til å se frem til. Hvis du vil få mest mulig ut av nettbasert NBA-spill, spinner Spin Palace Sports fantastiske NBA sesongåpnings kampanjer. Bli sittende fast og nyt å se og spille på hvert spill.

Spin Palace Ingen innskudd Casino Bonuser >>


kilde: spinpalace.com
NBA sesongåpningsaksjon oppdatert: Juni 18, 2019 Forfatter: Damon