Ny App Awards Studentene For Konsentrere

0 Kommentarer

Alle kan være enige om at moderne teknologi er fantastisk. Folk er mer koblet enn noen gang før, og nesten alle går rundt med en kraftig Internett-tilkoblet datamaskin i lommen. Men som alle har vært raske å oppdage, har en slik bærbar teknologi i lommen sin mange ulemper.

Tenåringer, og til og med mange voksne, har blitt besatt av sine telefoner til et avhengighetspunkt, noe som er en voksende bekymring. Sosiale begivenheter blir ødelagt av at noen har øynene limt til telefonen, noe som ikke bare er uhøflig, men et tegn på at telefoner kanskje bare er litt for distraherende. Dette er selvsagt ti ganger verre når man tar hensyn til elevene.

Det er voksende rapporter at studentene stadig blir distrahert av sine telefoner, og dette har en forutsigbart skadelig effekt på studiene. Derfor belønner den nye appen Hold Hold elevene for å slå av telefonene sine.

Ungdommer er telefonfanatikere

Basert på forskning gjort av skaperne av Hold-programmet bruker 18-24 aldersgruppen sine telefoner rundt 50% mer enn den neste aldersgruppen. Det vil si at en tusen årlig kontrollerer sin telefon rundt to hundre ganger per dag. Eller, for å være mer spesifikk, bruker rundt tre timer per dag å se på telefonen. Mens telefoner er fantastiske verktøy, bør de brukes ansvarlig og moderat. Deres bruk kan sammenlignes med å spille ansvarlig, da dette også tar disiplin, men gir også gode fordeler.

Mengden ganger den målrettede studiegruppen sjekket telefonene deres er uhyggelig høy, særlig fordi dette aldersgruppen bør fokusere på langt viktigere ting; nemlig deres studier. Den samme studien viste at en person som har slått av telefonen, tar mye mer informasjon; rundt 62% mer. Dette til sin side oversetter til en elev som gjør om 30% bedre i skolearbeidet. Det er klart at noe må gjøres.

Hold - Belønninger for å slå av

3 norske studenter skapt Hold, med de beste hensiktene i hjertet. Å se hvordan skolens kompiser led av konstante telefonforstyrrelser, de satte opp for å lage en app som ikke bare oppfordret elevene til å sette sine telefoner unna, men belønnet dem på virkelig tilfredsstillende måter.

Når Hold er aktivert, forhindrer det all kommunikasjon med enhetene, og starter en timer. Når timeren treffer tjue minutter, blir et poeng opptjent. Hvis det fortsatt går uavbrutt, begynner punktene å stable. Og hva kan tjene med disse punktene? Snacks, kaffe, kino billetter, og andre flotte premier. Og storprisen? Et studiestipendium fra Danks Bank.

Hvor godt holder det?

Hold har vært en av de mest vellykkede applikasjonene for studenter i Norge, med global utvidelse planlagt i nær fremtid. Opptakshastigheten har vært rundt 25% blant studenter i Norge, eller rundt 50,000-nedlastinger totalt, med tallene som vokser raskt på daglig basis. Utviklerne av appen har fått en enorm $ 300,000 i sikkerhetskopiering, og sikrer at resten av verden snart vil få tilgang til denne innovative applikasjonen.

Men hvor nøyaktig har skaperne av søknaden overbevist store merker for å gi bort gratis snacks, kino billetter og andre priser til studenter? Enkel; avtalene er basert på merkevareeksponering. Bedrifter som Coca-Cola vet at tekniske kunnskapsrike studenter blir stadig vanskeligere å annonsere til, og om 50% bruker annonseblokkere for å unngå å måtte møte annonsering når de surfer på nettet. Hold gjør at disse selskapene kan få sine produkter til studenter, og forhåpentligvis utvikle en slags merkevare lojalitet.

Med andre ord er det en vinn / vinn-situasjon, med store navnemerker og studenter som kommer ut av avtalen, smiler. Forhåpentligvis Hold vil spre seg over hele verden, og bidra til å forbedre karakterer i høgskoler og skoler overalt.

Forskningslinker:

Spin Palace Ingen innskudd Casino Bonuser >>


kilde: spinpalace.com
Ny App Awards Studentene For Konsentrere oppdatert: Juni 18, 2019 Forfatter: Damon