NFL Action på Twickenham

0 Kommentarer

Oktober ser NFL-hodet til London for to av de største spillene ennå. På 22 oktober begynner Arizona Cardinals på Los Angeles Rams på Twickenham Stadium. Så en uke senere tar Minnesota-vikingene Cleveland Browns hjemme hos engelsk rugby. Med spådommer som flyr rundt i alle retninger, her er det vi vet sikkert:

Rams vs Cardinals

For kardinaler har Peterson gitt en mye trengt gnist for et lag som har slitt siden tapte kjører tilbake David Johnson. Carson Palmer er en annen nøkkelfigur som fullfører 18 fra 22-forsøk på totalt 283-meter i sitt siste spill. Kardinaler har vært kjent for å la foten av gassforsvaret være klokt og vil ha en tøff tid mot Rams's sterke forseelse.

The Rams vil i mellomtiden stole på deres rushing angrep med Todd Gurley på vei opp på avgiften. Kommer av en sterk sesongprestasjon, Gurley rushed 116 meter i Rams vinne over Jaguarene. Rams forsvaret registrerte fem sekker i det siste spillet med tvunget avlyting. Hvis kardinaler får sitt løpende spill på alle sylindere, kan rammene være i trøbbel. Kardinaler har en 17-13-post mot Los Angeles, slik at det kan gå uansett.

Vikings Vs Browns

En uke etter Rams / Cardinals spillet, vil Browns gjøre sin London debut på 29th of October. De vil gå opp imot vikingene, et lag fullpakket med NFL-stjerner og en ivrig etter å vinne etter å ha smakt seier på Wembley i 2013. Begge lagene har potensial for storhet med sentrale spillere å passe på. Browns har Terry Pryor som ser ut til å være en av de mest dynamiske mottakere i NFL. De har også Jamie Collins som er allsidighet, og playmaking er eksepsjonell. La oss ikke glemme Joe Thomas's offensive evner.

Vikingene ville stole på Adrian Peterson. Hans kraft og fart vil være en fordel for laget som vil sin erfaring på Wembley. Kyle Rudolph er en av NFLs mest pålitelige stramme ender og vil gi en stor fangstradius. Harry Smith regnes som en av de beste forsvarerne i NFL. Hans store treff vil vise seg å være vesentlig mot Browns.

Spin Palace Sports NFL-spillopprykk

Hvis du har fulgt lagene nøye og er ivrige etter å komme inn på spillspillet, har Spin Place Sports en flott NFL-kampanje for 22nd og 29th October London-spillene. Tilbake hvilket lag du liker, og Spin Palace Sports betaler deg $ 5 for hver touchdown scoret av ditt valgte lag!

Spin Palace Ingen innskudd Casino Bonuser >>


kilde: spinpalace.com
NFL Action på Twickenham oppdatert: Juni 18, 2019 Forfatter: Damon