Oprah for president i 2020?

0 Kommentarer

Med mindre du har levd under en stein, vet du at Oprah Winfrey gjorde en utrolig rokende tale da hun tok imot Cecil B. DeMille-prisen på 2018 Gyllen Globes. Hendelsen var allerede historisk, siden Winfrey var den første afrikanske amerikansk kvinne til å motta det, og hun brukte plattformen til å sende ut en kraftig godkjenning av #MeToo-kampanjen.

Talen flyttet mange til tårer, og hadde Oprahs fans til å kaste henne for å kaste hatten hennes i 2020 presidentvalget. Født i fattigdom i Mississippi, overlevde Winfrey voldelig seksuelt misbruk og fortsatte å være vert for verdens mest suksessfulle snakkeserie noensinne, bli en stor skuespillerinne og bygge et massivt media imperium. Hun har blitt foreslått som en god passform for Oval Office før; i 2002 filmskaperen Michael Moore foreslo at hun løper, og det har ofte vært hvisking om det i de følgende årene.

Nå ser det imidlertid ut som et grunnlag som aldri før. "Oprah for president" Tweets og overskrifter popper opp overalt. Meryl Streep er blant legionene av kjendiser som har godkjent ideen, og Oprahs allerede robuste offentlige godkjenningsvurderinger er på en høy tid. Kunne dette virkelig skje?

En offentlig berømthet av kjendis

Selv om det kan virke underlig i begynnelsen, er det en ganske lang historie med de offentlige tillitsfulle kjendiser med viktige samfunnsoppgaver - tenk Arnold Schwarzenegger som guvernør i California, eller Ronald Reagan som 40ths president for forente stater. Begge var Hollywood-stjerner før de var offentlige tjenere.

Lenger bort fotballstjernen George Weah har nettopp blitt valgt som Liberias president, filmstjernen Joseph Estrada ble valgt til å erstatte president Fidel Ramos etter hans krisestyrte administrasjon av Filippinene i slutten av 1990s, og i India er det ofte Bollywood-stjerner valgt til kontoret . Hva alle disse eksemplene har til felles er at det er tillit og identifikasjon med de påtegede kjendiser. Folk tror at de holder de samme verdiene og forstår vanlige sivile, samtidig som de stoler på at de skal si det som karrierepolitikkene har fått feil.

I denne sammenheng er valget av forretningsmann-tv-stjerne Donald Trump forståelig, spesielt når hans appell til arbeidet med blå krage arbeider også med. Så med sin varme, dype lommer og naturlig karisma, er ikke Oprah enda mer av en sko-inn enn Trump var? Bookmakere synes absolutt å tenke det; hun er den andre sannsynligheten for å bli stemt inn på de fleste spillbutikker akkurat nå, kommer inn etter Trump. Odds spenner fra rundt 12 / 1 helt til 2 / 1. Hvis Trump kan gå fra Du er sparket til Det hvite hus, er det lett å se hvorfor Oprah kanskje ikke virker som en slik skutt lenger!

Fortsatt ikke sikkert

Ikke alle ville stemme for Oprah; noen undersøkelser indikerer at den amerikanske offentligheten ikke vil ha en annen kjendis i Hvite Huset og i visse fokusgrupper, selv om Oprah fikk store godkjenningsvurderinger, syntes deltakerne ikke at hun skulle løpe. Det er også noen seriøse og erfarne politikere som forventes å kunngjøre deres intensjon om å løpe, så hun vil være opptatt av sterk konkurranse.

Oprah synes å plage publikum om hun skal kjøre eller ikke. Hun har utvilsomt nektet det i fortiden, men nå synes hun å flirte med ideen. I et intervju med Bloomberg sa hun at Trumps valg gjorde henne klar over at hun også kunne løpe, en uttalelse møtt med applaus av studio-publikum, og hennes langtidspartner Stedman Graham har sagt at "det er opp til folket" og at "hun ville absolutt gjøre det ". Å satse et spill på henne for å vinne nå, kan ses som for tidlig, men det kan også være alvorlig fremtidsrettet tenkning som resulterer i en stor fallfall.

Trenden i USA er vanligvis å stemme på kandidaten som synes mest sannsynlig å fikse sine forgjengers feil. Oprah virker veldig forskjellig fra Trump på betydelige måter, fra det faktum at han vokste opp med rikdom og fordeler, til deres forskjellige meninger om aktuelle problemer, men de er begge tv-stjerner. Dette kan få dem til å virke for likt eller for lurt. Selvfølgelig, siden vi ikke engang vet om Oprah ønsker å løpe, kan alle spekulasjoner være for ingenting, men å se det hele er helt underholdende.

Spin Palace Ingen innskudd Casino Bonuser >>


kilde: spinpalace.com
Oprah for president i 2020? oppdatert: Juni 18, 2019 Forfatter: Damon