Personvernserklæring

Vi handler om bonus.express Community Forum (“vi”, “vår”, “oss”). Vi er forpliktet til å beskytte og respektere personvernet ditt. Hvis du har spørsmål om din personlige informasjon, vær så snill kontakt oss.

Hvilken informasjon vi holder om deg

Datatypen vi samler inn og behandler inkluderer:

  • Ditt navn eller brukernavn.
  • Din e-postadresse.
  • Din IP-adresse.

Ytterligere data kan samles inn hvis du velger å dele den, for eksempel hvis du fyller ut felt i profilen din.

Vi samler inn noen eller all denne informasjonen i følgende tilfeller:

  • Du registrerer deg som medlem på denne siden.
  • Du fyller ut vårt kontaktskjema.
  • Du blar gjennom dette nettstedet. Se “Cookiepolicy” nedenfor.
  • Du fyller ut felt på profilen din.

Hvordan din personlige informasjon blir brukt

Vi kan bruke dine personlige opplysninger på følgende måter:

  • For å gjøre deg til et registrert medlem av nettstedet vårt, for at du skal kunne bidra med innhold til dette nettstedet.
  • Vi kan bruke e-postadressen din for å informere deg om aktivitet på nettstedet vårt.
  • Din IP-adresse registreres når du utfører bestemte handlinger på nettstedet vårt. Din IP-adresse er aldri offentlig synlig.

Andre måter kan vi bruke dine personlige opplysninger.

I tillegg til å varsle deg om aktivitet på vårt nettsted som kan være relevant for deg, kan vi fra tid til annen ønske å kommunisere med alle medlemmer noen viktig informasjon, for eksempel nyhetsbrev eller kunngjøringer via e-post. Du kan registrere deg for eller ekskludere slike e-poster i profilen din.

Vi kan samle ikke-personlig identifiserbar informasjon om deg i løpet av din interaksjon med nettstedet vårt. Denne informasjonen kan omfatte teknisk informasjon om nettleseren eller typen enhet du bruker. Denne informasjonen vil bli brukt utelukkende med det formål å analysere og spore antall besøkende på nettstedet vårt.

Holder dataene dine sikre

Vi er forpliktet til å sikre at all informasjon du gir oss, er sikker. For å forhindre uautorisert tilgang eller avsløring har vi satt hensiktsmessige tiltak og prosedyrer for å sikre og sikre informasjonen vi samler inn.

Cookie policy

Informasjonskapsler er små tekstfiler som er angitt av oss på datamaskinen din, som tillater oss å gi visse funksjoner på nettstedet vårt, for eksempel å kunne logge inn eller huske visse preferanser.

Vi har en detaljert policy for informasjonskapsler og mer informasjon om informasjonskapslene vi setter på denne siden.

Rettigheter

Du har rett til å få tilgang til personopplysningene vi har om deg eller få en kopi av den. For å gjøre det, vær så snill kontakt oss. Hvis du mener at informasjonen vi holder for deg er ufullstendig eller unøyaktig, kan du kontakt oss å be oss om å fullføre eller rette opp denne informasjonen.

Du har også rett til å be om sletting av dine personlige data. Vær så snill kontakt oss hvis du vil at vi skal fjerne dine personlige data.

Godkjennelse av denne policyen

Fortsatt bruk av nettstedet vårt betyr at du aksepterer denne policyen. Hvis du ikke godtar retningslinjene, vennligst ikke bruk dette nettstedet. Ved registrering vil vi ytterligere be om eksplisitt godkjenning av personvernreglene.

Endringer i denne policyen

Vi kan til enhver tid gjøre endringer i denne policyen. Du kan bli bedt om å gjennomgå og godta informasjonen i denne policyen hvis den endres i fremtiden.

Personvernserklæring oppdatert: November 26, 2018 Forfatter: Damon

innhold

Relaterte bonuser:

online blackjack moro