Gjennomgang av Microgamings Tarzan® Online Slot

0 Kommentarer

Hvis du trenger gode online spilleautomater for å spille denne sesongen, Microgaming har fått ryggen din! Med hundrevis av visuelt imponerende spill å tilby, er det ikke rart at Microgaming har et rykte om kvalitet over hele verden. Her på Spin Palace bruker vi denne utvikleren som eneste leverandør av alle våre spill, inkludert den nye, nye Tarzan™ online spilleautomat.

Utgitt i 2016, vil dette friske nye sporet gi deg all spenningen i jungelen mens du blir med Tarzan på hjulene for noen flotte spillopplevelser! Ta en titt på vår gjennomgang av ™ ® Online Slot nedenfor for alle de saftige detaljer på denne fantastiske slotten.

Gå Wild for en tidløs Jungle Tale

Tarzan® Online Slot kommer fra Microgaming, slik at du kanskje allerede vet å forvente store ting når du registrerer deg for å spille. Spillet er fullpakket med kreative bonusfunksjoner og HD-grafikk. Her er en oppfrisker: Tarzan er den villjungleboendehelten som møter Jane, en uberørt oppdagelsesreisende fra et mer sivilisert land.

Resten av historien er historie, og nå har den blitt immortalized i et spor som viser Microgams eksepsjonelle evner. Spille ut over 5-hjul og 40-betalingslinjer, du vil være med på eventyret i livet når du spiller online - og spill starter på en rimelig 0.40 per tur for å passe alles lommer.

Nyt jevn visuals og stort eventyr

Glatte, dyktige visualer danner grunnlaget for dette Microgaming-sporet. Faktisk ville hver av personene se hjemme i en animert film. Når du spiller, følger du Tarzan® gjennom jungelen på forskjellige forskjellige ville eventyr, og søker etter store kontantutbetalinger når du går.

Minneverdige tegn fra historien har gjort det på hjulene, inkludert Archimedes, leoparder, sjimpanser, et utvalg av frukt og Tarzans elskede Jane også. Hvert symbol blir gjengitt i fantastisk 3D-grafikk for å legge til stemningen.

Bonusfunksjoner rundt hvert hjørne

Microgamings Tarzan® online-slot er fullpakket med bonusfunksjoner. Stacked Wilds gjør et utseende på hjulene, og et bonushjulspill kan utløses som gir deg opptil 18x din utløsende innsats. En massiv jackpot kan gi deg over 1,000x din innsats i løpet av spillet, og det funky Pick-a-Potamus Bonus-spillet lar deg velge gjørmete flodhester for enda mer penger.

Bonusene stopper ikke der, men det er også en klassisk gratis spinn-funksjon med enda flere flotte funksjoner. Når du utløser dette spillet, vil du være med for en sjenerøs 12 gratis spinn sammen med Rolling Reels ™ og Growing Wild ™ -stabler som vokser opp til 15 rader høyt!

Wilds and Multipliers Galore

Ta en titt på Tarzan®-logoen Wild når du spiller. Dette Wild-symbolet har den ekstra fordelen som vises stablet i både basisspillet og de frie spinnene rundt, og erstatter andre symboler for å hjelpe dem til å passe over hjulene. Enda bedre, Wild symbolet gir deg 20x din innsats for å lande 5 av en slags!

Det er også et Bonus Scatter-symbol på hjulene, og landing av 3 eller flere av disse vil utløse det spennende Bonus Wheel-spillet. Det er i denne funksjonen at du kan utløse alle de andre bonusspillene, inkludert gratis spinn rundt, Pick-a-Potamus-funksjonen og den imponerende Tarzan® jackpotprisen.

Trigger Wild Bonus Wheel

Scatter-symbolet tildeler også kontantmultiplikatorer av seg selv, og legger til enda et lag av moro til dette banebrytende spilleautomat. Landing 3 Scatters på hjulene vil tildele deg mellom 3x og 6x din innsats, mens 4 sprer opp ante til mellom 6x og 12x. Endelig belønner 5 Scatters deg med de mest sjenerøse kontantmultiplikatorene, og tilbyr 9x til 18x din utløsende innsats.

Det er ikke alt Scatter gjør. Hvis du klarer å lande den ultimate jackpotten i Bonus Wheel-spillet, vil du motta en bonus som tilsvarer hvor mange Scatters aktiverte funksjonen. 3 og 4 Scatter-symbolene vil tildele 200x og 400x din innsats, henholdsvis - men du kan bare kreve topp 1,000x-prisen hvis du utløste Bonus Wheel med 5 av disse lukrative symbolene.

Spill Tarzan® Online Slot på Spin Palace nå

Med flott visuelt elementer og mange premier som tilbys, tar Tarzan® online-sporet fra Microgaming ut til å appellere til deg uansett hva du liker i dine online-spor. Potensiell gevinst på opptil 2,750x din innsats vil få deg til å svinge fra treetops i spenning, og det humongous utvalg av bonusspill vil sikre at du aldri blir lei av å spille dette fantastiske spillet.

Best av alt, Tarzan® online-sporet er optimalisert for både desktop og mobilspill for en på-tide opplevelse. Så vent ikke et sekund! Vær oppmerksom på jungelanropet og Tarzan® online-sporet her på Spin Palace i dag!

Spin Palace Ingen innskudd Casino Bonuser >>


kilde: spinpalace.com
Gjennomgang av Microgamings Tarzan® Online Slot oppdatert: Juni 18, 2019 Forfatter: Damon