Spansk dominans fortsetter i årets 2018 UEFA-lag

0 Kommentarer

Det er noe som har blitt rimelig forutsigbart de siste årene. Antall toppspillere som er oppkalt i UEFA-årets lag som kommer fra spanske klubber, betyr at La Liga er overrepresentert i mange menneskers øyne sammenlignet med de øverste ligaene i Frankrike, Tyskland og UK. Få fans av sportsspill ville satse på at det snart er noen endringer. Gitt at laget er utarbeidet i henhold til en avstemning, er det ikke overraskende at så mange spillere fra topp spanske klubber gjør det på listen. Fans av spanske klubber må ta avstemningssystemet veldig alvorlig. Pluss, selvfølgelig, mange mennesker fra utsiden Spania følg spansk fotball tett og stemme tilsvarende.

Bryter ned 2018-teamet

I 2017 ble seks av de elleve navngitte spillerne trukket fra spanske klubber. I 2016 var La Liga enda mer dominerende med ikke færre enn åtte. Når det er sagt, inkluderte 2018-listen tre spillere som lager sine livinger på engelske klubber. N'Golo Kanté og Eden Hazard, som begge spiller for Chelsea FC, ble kåret til årets lag. I tillegg var Virgil van Dijk av Liverpool blant spillerne som polled. Den eneste franske klubben som var representert var Paris Saint-Germain fordi Kylian Mbappé også ble kåret til de elleve. Alle de andre spillerne i 2018 var imidlertid fra spanske klubber. Ikke desto mindre bør det nevnes at den portugisiske stjernen Cristiano Ronaldo gjorde et rekordbrytende 13th utseende i årslaget, og han spilte for både Real Madrid og Juventus i kvalifikasjonsperioden.

Spillerne fra Barcelona

To spillere fra den kanskje Barcelona-siden gjorde det til årets 2018 UEFA-lag, Lionel Messi og Marc-Andre ter Stegen. Messi, som nærmer seg finalen årstider av sin stjernekarriere, har blitt oppnevnt i avstemningen på ni tidligere anledninger, noe som gjør ham til den nest mest populære spilleren noensinne. På den annen side har ter Stegen, det tyske landslagets målvakt, aldri gjort listen før. Basert på nåværende forestillinger og de relativt lange karrierer som målene nyter, vil få få innsats mot ham å lukke inn på sin lagkamerat om noen år. Kanskje har ter Stegen selv sjansen til å overta den store argentinske? Målvakten er absolutt nummer ett valg for øyeblikket i Barcelona og for sitt land.

Spillerne fra Real Madrid

2017-iterasjonen til UEFA-laget av året inkluderte fem spillere fra Real Madrid. Selv om det ikke var noe sted for Tony Kroos i 2018-laget som det var et år før, ble fem spillere fra hovedstadens klubb fortsatt navngitt, noe som gjorde det til den mest representerte klubben igjen. I 2018 gjorde Sergio Ramos det til fantasy-siden, den eneste spanjolen til å gjøre det. Det er åttende gang han har gjort det til laget, og dermed gjorde han tredjedel på fotballspillernes heltidskort for å ha kommet. I tillegg gjorde Raphael Varane det på listen. Varane er en sentral forsvarer som også spiller for sitt landslag, Frankrike. Det var første gang han hadde gjort det til UEFA-laget fra avstemning. Ved siden av ham var Marcelo, en annen forsvarer som også har spilt mange ganger for det brasilianske landslaget. En populær fotballspiller, Marcelo, hadde blitt kåret som spiller i årets lag to ganger før.

De andre to Real Madrid-spillerne i 2018-laget var Luka Modric og Cristiano Ronaldo. Ronaldo sluttet Real Madrid til å spille i Serie A i 2018, men hadde gjort opptredener for den spanske siden før han dro. Ronaldo har ofte vunnet fem Ballon d'Or-premier, noe som ofte regnes som en av de beste spillerne noensinne. Modric gjorde sitt tredje utseende i årets lag som først ble oppkalt i 2016. Den kroatiske stjernen kom til Real Madrid i 2012 etter en vellykket spell med North London-laget, Tottenham Hotspur. Midtbanespilleren har blitt kappet over hundre ganger for sitt landslag.

Spin Palace Ingen innskudd Casino Bonuser >>


kilde: spinpalace.com
Spansk dominans fortsetter i årets 2018 UEFA-lag oppdatert: Juni 18, 2019 Forfatter: Damon