Superfoods alder

0 Kommentarer

Bedre å spise eller spise sunt er ikke noe nytt. Slanking og behovet for å opprettholde en sunn ramme har blitt mer fremtredende i de siste 50-årene, og hovedsakelig fordi måten maten blir produsert, har endret seg. Maten vår har endret seg og dermed har vi det også. Vitenskapen er ganske enkel. Spis mer og du veier mer. Spis mindre og du vil veie mindre. Problemet er at som en art har vi komplisert våre pellets gjennom vårt økte forbruk av bearbeidede matvarer og igjen skapet en rekke problemer for å møte imot.

Foredlede matvarer og raffinerte matvarer gjennomgår alle en industriell prosess som innebærer ulike nivåer av kunstighet. Sluttproduktene - kjøttpålegg, hermetikk, kjeks, sjokolade, frokostblandinger - er alle en blandet pose med gode og dårlige ting. Er det så rart at som mennesker finner vi at kroppene våre varer noe av lignende art? For så lenge jeg kan huske, har det alltid vært en diettkjepp, et bestemt diett som blir en del av demitgeisten og deretter plukket opp av store samfunnssegmenter. Paleo, Banting, Atkins, low-carb, høyt fett, lavt fett, intermittent fasting, listen fortsetter og fortsetter. Jeg tror at hver eneste diett fungerer. Jeg tror at hvis du forplikter deg til en spiseplan uten å flinke, får du resultater. Problemet er at de fleste av disse diettene ikke er bærekraftige. Det er lite langsiktig suksess, og det er ganske enkelt fordi de fleste dietter er ekstreme og fanatiske.

En grunnleggende tilnærming vil gi deg det du leter etter, men hva? Folk er utsatt for ekstremisme - gå stort eller gå hjem, alt eller ingenting - og derfor virker dietter på kort sikt, men som en pendul som svinger på en måte, vil det uunngåelig svinge på en annen måte, noe som resulterer i det etterfølgende kostholdsproblemet , yo-yo slanking. Faktum i saken, eller i det minste så langt jeg er bekymret, er at balanse er nødvendig. Problemet med balanse er at det ikke er enklere. Moderering er tøft fordi det er som å plassere seg i fristelsen. Det er derfor folk foretrekker å avstå helt for å få jobben gjort. Jeg vet ikke om vi er født fundamentalister eller nurtured fundamentalister, men jeg vil si så mye, vi er fundamentalister.

Og la meg fortelle deg akkurat nå, vi blir ikke kvitt matte mat når som helst snart. Kanskje langt nedover linjen, hundre år siden nå ved siden av fjernsynet, vil vi gispe og skje i horror på hvordan våre forfedre var glade for å spise Froot Loops, drikke melk og bli fett mens de ser på en annen episode av Springer. Vi vil spørre hvordan vi tillot ting å bli så ukontrollert, og kanskje vil vi ikke, fordi jeg skal fortelle deg en annen ting, og det er iboende i menneskeartens historie. Vi har alltid vært ute av kontroll. Foredlede matvarer gir oss mat og tilfører den industrien som er skapt av den, og dette på sin side betaler jobber. Maskinen er massiv og la oss ikke overse det medisinske yrket som fortjener livsstilssykdommene som har utviklet seg sammen med den behandlede næringsmiddelindustrien, nemlig hjertesykdom, kreft, fedme og diabetes. Men dette er ikke et filosofiseminar, det er en bloggartikkel om superfoods. Jeg følte meg bare viktig å gi tilstrekkelig kontekst.

Superfood / Real Food

Folk er ikke idioter, vel, ikke alle av oss. Jeg tror oftere at det er et tilfelle av å ha idiotiske øyeblikk, men jeg går ned. Prolific sanger og aktivist, Bob Marley sa, "Du kan lure noen mennesker noen ganger, men du kan ikke lure folk hele tiden." Dette er sant. Folk vil vise seg, og dette bringer meg til superfoods, et ironisk begrep for hva som egentlig er bare ekte mat. Vi har vannet ned hva som er ekte så lenge at det kommer tilbake som superfood og av ulike årsaker. Mangelen på ernæring i bearbeidet mat har skapt så mye dårlig helse at det faktum at vi kan gå tilbake til sunn livsstil ved bare å spise ekte mat virker nesten fantastisk. Naturligvis er det fortjeneste å få, og nå har en industri kommet fram for superfood og ikke nødvendigvis til det bedre. Ironien i det hele er at det koster mindre å spise raske og bearbeidede matvarer og mer for å chow ned på hva jorden gir oss. For å være bedre, å være naturlig og dermed hva du burde være, er dyrt, hvorved å være det du ikke burde ikke er billigere, og folk elsker billigere. Beklager, jeg går tilbake til filosofiseminaret igjen.

Hvis vi skal se våre senere år, er det tilrådelig å gjøre endringene nå som får oss dit, og sunnere å spise er en av dem. Den triste delen av det hele er at mange av oss har en tendens til bare å implementere disse endringene når det er et klart og diagnostisert problem. Mange av oss har også en tendens til å gå tilbake til gamle måter når problemet har ryddet opp. Av batten har denne forfatteren ikke svarene, og det jeg sier her akkurat nå, er som gjeldende for meg som det kan være for deg, leseren. Det beste stedet å gå er sannsynligvis fortsatt bokhandelen eller en dieter eller begge deler. Jeg banker ikke på internett. Nettverket er nyttig, men det er også fullt av disinformation.

10 Superfoods Kjøkkenbehov

Så jeg har slettet nettet og jeg har kommet opp med 10 essensielle superfoods eller som jeg foretrekker å kalle det, ekte mat. Helt ærlig synes jeg det er skammelig at noen av disse elementene er kostbare, enn si at i mitt forsøk på å informere og opplyse, har jeg kommet over superfoods som også behandles! Fortjeneste igjen over folk! Så jeg har traversert det digitale terrenget for deg og konsultert med minst to veganer som virkelig lever livet og det er mitt håp at det jeg formidler nedenfor vil være hjelpsomt og rimelig, som et trehjuls klassisk slots-spill. Det må noteres at disse superfoodene, eller ekte matvarer som jeg foretrekker å kalle dem, er oppført i bestemt rekkefølge eller hierarki.

epler

Rikelig og tilgjengelig i forskjellige varianter (7500 faktisk), epler er deilig og undervurdert, hovedsakelig på grunn av tilgjengelighet. Jeg tror vi tar disse fruktene for gitt, slik at vi kan overse deres virkelige verdi, og det er deres evne til å redusere risikoen for slag, astma, diabetes, visse kreftformer og hjerte-og karsykdommer. Bevæpnet med høyt innhold av antioksidanter og fiber (vi alle trenger det!), Epler fortjener sin status som superfood.

Vannmelon

Trodde å ha utviklet seg i Kalahari-regionen i Sør-Afrika, er vannmeloner 92% vann. Ironic at en frukt med dette mye vann ville utvikle seg i en av verdens mest tørre deler, men slik er skjønnheten og vidunderet av livet. Forskere ved Sorbonne University fant at vannmeloner har en ganske stor innvirkning på kroppens sammensetning og kan bistå med muskelvekst. Det brenner mer kroppsfett og bygger mer muskelstørrelse enn de allment aksepterte aminosyrene. Og få dette, det er en naturlig Viagra!

papaya

Tropisk, eksotisk i sine egenskaper og veldig bra for deg, er Papaya prisverdig for sin evne til å beskytte huden din, forhindre hjertesykdom og hjerneslag, forbedre fordøyelsen, opprettholde øyeblikk og redusere risikoen for visse typer kreft.

druer

Tørk dem ut og du har rosiner. Coat de rosiner i sjokolade, og du har Raisinets eller Tumbles. Druer er velsmakende, saftig og tilgjengelig i forskjellige nyanser, og tilbyr fordeler som spenner fra hud klarhet til hjertes helse. Kjente for å forhindre skade på blodkar og redusere kolesterol, er også druer berømt for at de ikke påvirker blodsukkernivået ditt umiddelbart, til tross for at du har 20 gram sukker per kopp.

guavas

I Europa er det eksotisk, og i India blir det referert til som den fattige manns frukt, men det er ingen tvil om fordelene ved guavaen. Tilsynelatende har denne frukten den høyeste konsentrasjonen av antioksidanter, noe som gjør den til en ideell kandidat for beskyttelse mot cellebeskadigelse. Cellskade som du kanskje vet er hva som forårsaker hud å alder og kreft. For å si det på en annen måte, har epler 25% av den næringsrike verdien som guava har.

Ferskener

Fersken er deilig, og hvis de ikke er hermetisert, er de virkelig sunne. Nøkkelen til suksessen til fersken er dens nivåer av kalium, et rart næringsstoff som er kjent for dets livsforlengende egenskaper. Det hjelper med andre ord i forebygging av hjerteproblemer og lavt blodtrykk. Det har også antioksidanter og beta-karoten, og det betyr at det vil bidra til å bekjempe visse kreftformer. I tillegg til disse fordelene, gir fersken også fordøyelse, øyefunksjon og sunn hud.

Prickly pears

En stikk pære er navnet som tilskrives frukten som vokser på toppen av bladene til Nopales kaktusene. Det er ingen hallusinasjonsegenskaper i denne kaktussen. Den stikkende pæren er kjent for sin næringsverdi og gode helsefordeler. Disse inkluderer evnen til å styrke immunforsvaret, styrke bein og tenner, hjelpe fordøyelsen, beskytte hjertet, forhindre kreft, redusere betennelser og hjelp i vekttap. Hvis det ikke er et superfood, vet jeg ikke hva som er!

Plommer

Plommer er relatert til fersken og deres helsemessige fordeler er omfattende. Denne lille frukten går utover plikten og har tjent sin plass i superfood-gruppen om og om igjen. Det vil øke immunforsvaret, beinhelsen, kardiovaskulær helse og ditt minne! Fordøyelse, kreftforebygging, øyehelse, redusert sukkerspikning og redusert hudskade er alle en del av vanlig plommeforbruk.

fiken

Tørket eller friskt, fiken er en godbit, og deres ernæringsmessige verdi rettferdiggjør at de gjør denne listen over superfoods. Protein, kalsium, jern, kalium, magnesium og vitamin B-6 finnes alle i fiken! Figs hjelper fordøyelsen og er ideell hvis du er forstoppet. Fig. Øker også vekttap, bidrar til å forebygge kolonrelatert kreft og reduserer kolesterolnivået i kroppen. Degenerative sykdommer er hemmet i deres forsøk på å få ødeleggelse på kroppen, og hjertesykdom får også en løp for pengene.

mango

Hvis jeg kunne velge en frukt å spise for resten av livet mitt, ville det være mango. Mango har et spesielt sted i hjertet. De får meg til å hakke tilbake til min ungdom og min bestemors hjem hvor et massivt mangotre vokste og det virket alltid rikelig. Dette er superfood av superfoods, trumfkortet, Gurkha Royal Courtesan sigar, Lotus Esprit Turbo fra James Bond, får du bildet? Regelmessig inntak vil rake i en rekke fordeler; en klesvask liste hvis du vil! Ved et øyeblikk vil vanlig forbruk kjempe mot kreft, støtte vekttap, kontrollere kolesterol, regulere insulinnivåer, alkalisere kroppen, øke minnet og forbedre huden din hvis den brukes som kroppsskrubbe. Det er også blitt referert til som kjærlighetsfrukt, må jeg si mer?

Det er rimelig!

Jeg vil gjerne tenke at denne listen over superfoods, eller ekte matvarer som jeg ofte har påpekt, er rimelig. Det var den eneste tingen jeg følte var viktig å ta med, og det var å lage en liste over superfoods som ikke skulle koste deg en arm og et ben. Fordi la oss innse det, er det ganske ofte, på grunn av merket "superfoods" og bransjen som har kommet fram rundt det, matene som blir oppført som superfood, ofte dyrere. Helse butikker har popped opp over hele showet som peker på hele den raske maten spise plan og veganer livsstil og det er alt ganske velstående. Jeg snubbler ikke, og jeg tror ikke ideen er å gjøre det sunt å spise en segmentert ting i samfunnet, men jeg tror at verdens verden er slik at hurtigmat er rimeligere fordi en massiv industri eksisterer rundt den . Den eneste måten å spise sunt, og jeg snakker om hele spekteret av superfoods, kan bli rimelig, er at flere mennesker skal begynne å spise på denne måten. Jo høyere etterspørsel, desto lavere koster.

Merkbare Mentjoner

Selv om jeg føler at denne listen er tilstrekkelig, tror jeg ikke at den skal være komplett med noen strekk av fantasien. Med dette i tankene vil jeg gjerne kaste i en mengde bemerkelsesverdige nevner; mat som burde ha gjort kuttet. Disse inkluderer de som kale, brokkoli, blåbær, mørk sjokolade, tunfisk, datoer, tørket plommer, rødvinning (i moderasjon), avokado, valnøtter, granatepler, østers, olivenolje, ingefær, kanel og ananas.

Takk for at du tok deg tid til å lese denne artikkelen og bli informert. Hvis du har kommet så langt, kan du være seriøs med helsen din, og hvis du ikke har gjort det så langt, så har du kanskje kommet hit for de elektroniske kasinospillene!

Spin Palace Ingen innskudd Casino Bonuser >>


kilde: spinpalace.com
Superfoods alder oppdatert: Juni 18, 2019 Forfatter: Damon