Gamblerens Fallacy Forklart

0 Kommentarer

Enkelt sagt er Gambler's Fallacy den feilaktige antakelsen som spillerne gjør at et tilfeldig utfall som skjer mye oftere enn forventet over en viss tid, vil være mindre sannsynlig å vises igjen i fremtiden.

Imidlertid, og dette kan være ganske åpenbart for de med en anstendig kjennskap til gambling, virker tilfeldighetsloven ikke slik, og det er ingen måte å virkelig bestemme utfallet av noe som en myntkast basert på antall krone eller mynt som har skjedd like før.

Forstå Fallacy

Når det gjelder å forstå alt der er å vite om Gambler's Fallacy, er det viktig å starte med å bare få vite hva det er og de mulige problemene det kan forårsake.

Å ha en anstendig kjennskap til denne misvisende teorien vil ikke bare hjelpe de som ønsker å oppfylle drømmene dine om å være en vellykket gambler, men vil også hindre deg i å lage de samme små feilene som mange spillere gjør før de finner seg med betydelig tomme lommebøker.

The Coin Toss Forklaring

En av de enkleste og mest vanlige måtene å forstå Gambler's Fallacy litt bedre er å vurdere en myntkast og de mulige utfallene som følger med.

Hvis vi snakker om at en vanlig mynt blir kastet, har det absolutt ingen måte å manipulere noen resultater, så vil resultatet av hvert kast være helt tilfeldig, og resultatet kan være en av to ting - hoder eller haler. Hvert resultat har like mulighet til å vinne, men dette betyr ikke nødvendigvis at hvert resultat vil vinne like mange ganger.

Noen mener at hvis hodene kommer opp 10 ganger, vil neste kaste sannsynligvis resultere i haler, og mens dette kan virke troverdig for mange, vil det alltid være en 50 / 50 sjanse.

Sannsynlighet er nøkkel

Det er en god ide for deg å ha en god forståelse av hvordan sannsynligheten fungerer hvis du virkelig vil være klar over når det gjelder Gambler's Fallacy. Faktisk er det en god ide om du så mye som dabler i stort sett enhver form for gambling.

For å si det så enkelt som mulig, refererer sannsynligheten i utgangspunktet til hvor sannsynlig noe skal skje, noe som gjør det mye lettere å se hvorfor du er mer sannsynlig å se suksess i dine gamblingopplevelser hvis du har god kunnskap om det.

Hvis du skulle kaste en mynt opp en rekke ganger, ville forventningen du skulle utvikle være at antall haler ville være omtrent det samme som antall hoder kastet, men dette er ganske enkelt fordi sannsynligheten for 50% gjør oss tror at resultatene deles 50 / 50.

Betting Systems

En av de største grunnene til gamblere alle hele verden vende seg til negativ-progresjonssystemer som involverer opping innsatsen når et tap har skjedd.

Den mest kjente av disse er Martingale-systemet, som i siste instans virker ved å sette like penger ned på rødt når man spiller på en rulett bord, for eksempel, og dobler innsatsen din hver gang en av innsatsen din mister. Ideen her er at til slutt innsatsen du lager vil vinne, og tapene du har gjort i prosessen vil da bli gjenopprettet.

Systemer som dette er imidlertid ment å mislykkes, og dette skyldes at det er svært vanskelig for en spiller å forutsi om de vil oppleve seieren de venter på før innsatsen blir for høy.

Spin Palace Ingen innskudd Casino Bonuser >>


kilde: spinpalace.com
Gamblerens Fallacy Forklart oppdatert: Juni 18, 2019 Forfatter: Damon