Online Slots Autoplay-funksjonen forklart

0 Kommentarer

Autoplay er en fin funksjon som lar deg spille online spilleautomater mye raskere, og sparer deg tid. Betydningen av dette er at et online-spill er et spill av ren sjanse hvor det er lite ferdighet, men en måte å øke oddsen på en seier som kommer rundt, er å spille lenger. Jo mer du spinner, desto flere muligheter har du for landing av de livsforandrende kombinasjonene.

Nesten alle online spillautomater på Spin Palace er utstyrt med en Autoplay-funksjon, og mens det hjelper de som vinner å rulle raskere, er det noen tilfeller der du ikke ville aktivere det.

Hvorfor du ikke ville aktivere autoplay-funksjonen

Det er ingen store nedganger å spille med Autoplay-funksjonen aktivert, men følgende forekomster krever absolutt at du enten ikke aktiverer funksjonen eller i det minste holder øye med spillspillet.

Først av alt, når du spiller med Autoplay-funksjonen aktivert, blir ditt innsatsnivå det samme. Uansett hvor mange automatiske spinn du velger, spiller du hver av dem med samme innsats, så hvis du spiller på maksimal innsats, hold øye med før du går tom for penger. Snarere spill på små innsatsnivåer hvis du har noen intensjoner om å redusere størrelsen på innsatsen din.

Når du spiller med Autoplay-funksjonen, aktiveres du også litt av å glipp av mye moro med online-spor, som spenningsfylt drama med manuell spinning og venter på hjulene for å danne vinnende kombinasjoner.

Hvordan funksjonen fungerer og dens fordeler

Autoplay-funksjonen er ganske enkel å aktivere. Det er et kontrollalternativ som lar deg forhåndsinnstille visse innstillinger som i hovedsak gjør at online-sporet kan spille seg selv mens du fortsetter med noe annet.

Mange Autoplay-funksjoner finnes i ekspertmodus, men noen tilbyr en direkte kobling til disse innstillingene ved å trykke på en knapp for å klikke på kontrollpanelet. Maksimalt antall automatisk spinn er avhengig av sporet selv, men den generelle grensen er 9 999 ganger.

Det er en innstilling som kan bestemme tidsforsinkelsen mellom hvert spinn, og funksjonen kan settes til å stoppe på bestemte forekomster som kan oppstå som å treffe jackpotten, eller noen seier og til og med utløse et bonusspill.

Spin Palace Ingen innskudd Casino Bonuser >>


kilde: spinpalace.com
Online Slots Autoplay-funksjonen forklart oppdatert: Juni 18, 2019 Forfatter: Damon