Topp 5 må lesebokser

0 Kommentarer

Følgende pokerbøker er av største betydning for å øke sjansene for online poker suksess, uansett om du er en uformell spiller eller håper å gå poker pro. Du vil få uvurderlig innsikt i Pokerstrategi, og lære triks fra bransjeeksperter. Disse toppbøkene vil bidra til å øke spillet ditt, og om du foretrekker å spille Video Poker, eller bordspoker, er de sikker på å gi deg kanten.

• Hver hånd avslørt - Hansen, G

Gus Hansen er en svært vellykket profesjonell pokerspiller fra Danmark hvem har vunnet 3 World Poker Tour åpne titler. Etter sin store 2007 Aussie Millions-vinder, skrev Hansen denne boken med detaljert informasjon om hans svært aggressive spillestil for å hjelpe andre pokerspillere til å forbedre sin pokerstrategi.

• Poker Math - Hardin, A

Alton Hardin har spilt poker i godt over et tiår og har detaljert hvordan spillere kan utnytte tallene til deres fordel i sin bok, Poker Math. Denne boken dekker alle typer emner knyttet til matematikken i poker, for eksempel sannsynligheter og odds, forventede verdier, pot equity og mer.

• Harrington på Online Cash Games

Dan Harrington dekker alle aspekter av online pokerstrategi i Harrington på Online Cash Games. Denne boken er den perfekte følgesvennen til spillere på alle nivåer, da det er detaljer i en lett å følge mote hvordan man kan mestre Micro-stakes og Small-stakes spill og forstå forskjellene mellom de to.

• Moormans Book of Poker

Chris Moorman anses å være den mest vellykkede online pokerturneringsspilleren hele tiden, og har vunnet over $ 11,000,000 gjennom hele sin karriere. Moormans Book of Poker diskuterer nyansene av online pokerstrategi, og bokens medforfatter Byron Jacobs satte Moormans strategi til test.

• The Mental Game of Poker

Jared Tendler lagde sammen med Poker-forfatteren Barry Carter for å lage The Mental Game of Poker som består av 2-volumer. Ved å detaljere de mange angstene som Poker-spillere har, og teamet tilbyr praktiske råd om å takle vippeproblemer, dårlige beats og finne motivasjonen til å gå tilbake til bordene.

Betydningen av pokerbøker

Selv om Internett kan gi innsikt i Poker-strategien, kan du aldri garantere at ektepokereksperter har skrevet de anbefalte tilbudene. Som sådan er å lese pokerbøker av aller største betydning for at du får prøvd og testet råd, og at teknikkene du bruker ved bordet, er førsteklasses.

Spin Palace Ingen innskudd Casino Bonuser >>


kilde: spinpalace.com
Topp 5 må lesebokser oppdatert: Juni 18, 2019 Forfatter: Damon