Topp Fantasy Themed Slots Spill

0 Kommentarer

Fantasy er en svært populær sjanger, med flere romaner utgitt med sverd og trolldom hvert år, så kan en lesingsentusiast ryste en pinne på. I moderne tid har sjangeren sett enda mer popularitet enn vanlig, med en massiv gjenoppblomstring på grunn av den vellykkede bokserien som Game of Thrones, og som vi alle vet når en sjanger ser en økning i popularitet, interesserer den har en tendens til å spole over i andre plattformer.

Det faktum at et spill av Thrones spilleautomater selv eksisterer, bør gjøre det faktum rikelig klart. Spillet av Thrones slots spill ble imidlertid ikke ansett som det beste av online slots-spill, og mange var skuffet over mangelen på kjente tegn, gjenkjennelige bilder eller til og med spesielt bemerkelsesverdig grafikk. Spillet refererte til de ulike fraksjonene i universet, men de fleste er enige om at spillet manglet slag, sannsynligvis på grunn av lisensieringsproblemer som forhindret inkludering av kraftigere visuelle effekter. Plussiden er at det er mange fantasy tema slotspill som er enestående, og vel verdt en titt.

Immortal Romantikk

Eksplosjonen av popularitet om vampyrer, som skjedde før Game of Thrones era, skyldtes nesten helt til Twilight-serien. Ja, mange følte at filmene mislyktes dramatisk til å fange opp den virkelige essensen av de opprinnelige bøkene, men det faktum at spill som Immortal Romance eksisterer, står som vitnesbyrd om kraften til en trend.

Immortal Romance tiltrekker seg uendelig sin inspirasjon fra Twilight, men det gjør det med så utrolig høy kvalitet grafikk, og med en så bemerkelsesverdig oppmerksomhet på detaljer som de fleste er villige til å overse dette åpenbare faktum. Spillet har en dashing mannlig vampyr, og tre flotte kvinnelige vampyrer, som alle først ser ut som ingenting, men brutalt attraktive mennesker. Det som gjør spillet unikt er at hver av disse tegnene forvandler seg til ondskapsfulle vampyrversjoner av seg selv når de lander i en sekvens, noe som kanskje er mer i tråd med visjonen med Twilight-bøkene ment. Selv minispillene til Immortal Romance dråper med kvalitet, og involverer en sekvens hvor spilleren samhandler med flasker med blod på en forbløffende, godt animert måte.

Avalon II: Quest for the Grail

Avgang fra vampyrer og håndtering i stedet med hellige griller, Avalon II er et mer klassisk fantasy tema spill. Det trekker tungt fra King Arthur mytologi, som er kjent for sine forteller om kopper som gir evig liv. Avalon II skryter ikke den utrolige høyverdig grafikken til Immortal Romance, men det som gjør det, er å kommunisere en historie i et spilleautomat, og det er ingen liten prestasjon. Symbolene skildrer en konge, hans dronning og koppen som de alle søker å gjenopprette; den hellige gral. Det er ikke ofte at en spiller kan føle seg som om de deltar i en episk reise mens de spinner hjulene, og Avalon II klarer å gjøre dette eksepsjonelt godt. Visst, det vil sannsynligvis ikke være en konklusjon til historien, forutsatt at fortellingsmediet er et spilleautomat, men selv om spillerne forstår hva historien handler om, er det grunn til at Avalon II blir lovet.

Thunderstruck 2

Thunderstruck 2 er alt en spiller kan håpe på så langt som fantasy tema spill går. Den har en velkjent og anerkjent hovedperson, Thor, samt god grafikk og enestående design. Grunnlaget for spillet er rivaliteten mellom Thor og Loki, levendegjort med tegndesigner som er godt tegnet nok til å fungere i kunstverk. I tillegg, for alle som er kjent med Thor-universet, kan en rekke andre figurer og populære bilder ses.

Odin, faren til Thor, ser ut, og vi må ikke glemme Thor's utrolig kraftige hammer, Mjölnir. Thunderstruck 2 er en må spilleopplevelse for alle spilleautomater, og selv om det ikke er særlig interesse for emnematerialet, er spillets svært innovative minispill absolutt noe å skrive hjem om.

Steam Punk Heroes

Steam Punk Heroes er ikke så kjent som Thunderstruck 2, men er absolutt ikke mindre en imponerende opplevelse. Kunstverket i spillet er ganske enkelt kjevefelle, og du vil bli presset hardt for å finne en bedre visuell godbit så langt som spilleautomater går.

Temaet for spillet, damppunk mytologi, er et rikt miljø å jobbe med, og Steam Punk Heroes går sikkert hele ni meter for å dra nytte av. Hver enkelt symboldesign forteller en historie med sin bemerkelsesverdige detalj og design, og en spiller kan få tapte bare å studere hvert bilde for å ta med alt som er tilbudt. Spillspillet kan ikke være spesielt nyskapende eller unikt, men når dette innsatsnivået har gått inn i visuellene, kan en spiller bli tilgitt for å ignorere spillet bare for å sette pris på den visuelle opplevelsen!

Spin Palace Ingen innskudd Casino Bonuser >>


kilde: spinpalace.com
Topp Fantasy Themed Slots Spill oppdatert: Juni 18, 2019 Forfatter: Damon