Topp fem tips for vellykkede roulette spillere

0 Kommentarer

Spillet av rulett har eksistert siden sytten hundrevis i Frankrike. Tro det eller ei, spillet er faktisk en blanding av flere engelske hjulspill som heter Reiner, Roly-Poly og Ace of Hearts som ble kombinert med noen italienske brettspill som heter Biribi og Hoca. Selv om spillet har utviklet seg litt fra den tiden, forblir det i hovedsak det samme som det var over tre hundre år siden.

Nå kan spillerne nyte dette historiske spillet på Spin Palace med kanten av å ha noen av de beste tipsene og strategiene implementert av Roulette-proffene. Studer dem nøye og du kan se at ditt Roulette-spill forbedres med sprang!

Tips nummer ett: Øv og følg

Som et hvilket som helst spill, kan du forbedre dine Roulette-ferdigheter med litt øvelse. Fordi det er så mange spillmuligheter i Roulette, er det veldig enkelt for nye spillere å bli forvirret eller ved et uhell legge feil innsats på feil tidspunkt. Øvelse vil hjelpe deg å gjøre deg kjent med regelsettene, tidspunktet for spillet, bevegelsen av spillet og hvordan du skal få mest mulig ut av tiden og pengene du investerer i spill. Det er ikke noe galt å få tillit til deg før du hopper hodet først i handlingen.

En annen måte å hjelpe en spiller til å bli kjent med spillet er å observere andre. Ikke vær redd for å snakke med folk som har spilt roulette for å få dem til å ta spillet og se hva som har virket for dem. Rush aldri inn i et spill uten en fullstendig forståelse.

Tips nummer to: Start med utenlandske spill

Hvis du er en ny spiller, eller hvis du vil bli varm opp før du legger ned store penger, begynner du å plassere utenfor innsatser. Utenlandske spill i Roulette inkluderer spill på en til atten, rød eller svart, jevn eller merkelig, at et tall vil falle innenfor et sett med tolv tall, at et tall vil falle innenfor en vertikal kolonne eller en slangeinnsats. Snake-innsatsen er en spesifikk innsats, som har tall, inkludert en, fem, ni, tolv, fjorten, seksten, nitten, tjuefem, tjuefire, tretti, trettito og trettito.

Fordelen med det utvendige spillet er at en spiller har bedre odds for å vinne. Nå mens det er sant at utbetalingene er mindre, er sjansene for å miste store også mindre. Når du er komfortabel, kan du gå videre til noen av de større spillene med høyere utbetalinger. Husk at hvis nummeret som treffer er null, er alle spillene tapte.

Tips nummer tre: dobbelt opp

Spillerne kommer ikke til å vinne hele tiden, så de kan bruke denne strategien når sjetongene er nede. Hvis du legger en innsats på rødt eller svart, eller oddetall eller til og med, og tap så prøv å doble opp på beløpet du satser på tapende innsats. Pass på at du velger samme farge eller merkelig / jevn i stedet for å hoppe rundt!

Tips nummer fire: dobbelt opp og legg til

I denne strategien, i stedet for å bare doble opp og plassere den samme innsatsen etter tapet ditt, dobler du opp og legger til et ekstra beløp av det du startet med. For eksempel vil en fem dollar-innsats bli doblet for å få ti dollar og deretter vil ytterligere fem dollar bli lagt til.

Tips nummer fem: ha det gøy

Husk at Roulette er et spill! Det er noe gøy du burde nyte. Så lene deg tilbake, slapp av, plasser innsatsene dine og se det hjulet spinn!
Med de ovennevnte tipsene fra Spin Palace, blir du en Roulette-pro på ingen tid!

Spin Palace Ingen innskudd Casino Bonuser >>


kilde: spinpalace.com
Topp fem tips for vellykkede roulette spillere oppdatert: Juni 18, 2019 Forfatter: Damon