Topp TV-tema Slots

0 Kommentarer

Hvis du er en ekte tv-fan, kan du sannsynligvis ikke forestille deg å tilbringe en dag unna favoritt-TV-programmene dine. Det er så mange forskjellige utstillinger der ute for å nyte, uansett om du nyter en god gammel TV-sesong foran sofaen eller du streamer alltid den nyeste serien fra PCen.

Hvis du er en online slots fan også, da Microgaming har en godbit for deg som vil gi deg det beste fra begge verdener! Les videre for å oppdage Microgams heteste TV-tema slotspill for å få dine favorittpersoner til liv og gi deg massive vinnere samtidig.

• Game of Thrones

Game of Thrones er det hotteste TV-showet på alles lepper akkurat nå. Dette kreative online-sporet fra verdens beste utvikler lar deg bli med 1 i 4 hovedhusene - Baratheon, Stark, Lannister og Targaryen - for å kjempe mot de andre og vinne Iron Throne for deg selv.

Det er gevinster opp til 100x din innsats på tilbud, sammen med en sjenerøs gratis spinn runde med multiplikatorer som avhenger av huset ditt valg. Til slutt, en gamble-funksjon og en basespill jackpot på over 1,000x din innsats vil hjelpe deg å klatre til toppen av Westeros og nyte dine favoritt GoT-tegn som aldri før.

Battlestar Galactica

Battlestar Galactica er et av de mest populære sci-fi-showene til noensinne nåde tv-nettverk. Det er ikke rart at Microgaming snappet opp sjansen til å bringe sine spillere dette eksklusive merkevarespillet! Originale lydeffekter og animerte scener fra den originale serien har blitt lagt inn for ekstra effekt, noe som gjør at du føler at du er rett ved siden av Kara Thrace, William Adama og Gaius Baltar.

Battlestar Galactica online-sporet spiller ut over 5-hjul og 243 måter å vinne, som teller eventuelle matchende symboler på nærliggende hjul som en spennende kontantvinne. Slottet er også fullpakket med bonusfunksjoner, inkludert gratis spinn, spesiell Wilds og en Pick Me-bonus for den ultimate TV-themed slot-opplevelsen.

The Osbournes

Ozzy Osbourne var den beryktede blysanger av rockeband Black Sabbath i mange år, men i dag spesialiserer han seg på å være en elsket TV-personlighet. Osbournes følger en av verdens mest spennende kjendisfamilier på deres daglige escapades. I Microgams spilleautomat kan du bli med Ozzy, Sharon, Jack og Kelly på hjulene, så vel som deres søte kjæledyr og glatte guitarer for å hjelpe deg med å vinne.

Lagt til for å forbedre spillingen din, er flere fantastiske bonusfunksjoner, inkludert en fantasifull gratis spinn rundt med muligheten til å utløse enda flere gratis spill mens du spiller. Topping det hele er en massiv base spill jackpot og tilfeldig utløst bonus spill med store pengepremier på spill. Hvis du er en fan av The Osbournes, kan du ikke gå glipp av dette episke spilleautomat!

playboy

Hvis du elsker reality-tv, er det ingen tvil om at du følger antikene til de nydelige bunniene på Playboy Mansion. De er velkjente for sine tv-serier, magasinutstillinger og modellering, og Microgamings Playboy-slot sprer sikkert sin glamorøse stil. Hjulsymbolene i sporet består av et par herregårds mest kjente bunnies, og jo mer du spiller, desto mer vil du kunne utløse bonusfunksjoner og mer lukrative gratis spinsalternativer.

Det finnes totalt 4 spennende gratis spinnalternativer på tilbud her, og hver gang du utløser bonusrunden, kan du prøve en ny. Det er enormt lønnsomt moro med et lysende TV-tema for å holde deg hekta!

Spin Palace Ingen innskudd Casino Bonuser >>


kilde: spinpalace.com
Topp TV-tema Slots oppdatert: Juni 18, 2019 Forfatter: Damon