Trump å bli impeached?

0 Kommentarer

Det er få forente stater presidenter som har forårsaket så mye kontrovers som Donald Trump. Det virker som om han fra sin aller første dag på kampanjesporet har plaget ham i en eller annen form. Men nå, med stadig flere historier som kommer frem av ulike påståtte feildommer, blir ordforfølgelsen blitt vanligere, og spenninger vokser over hele landet på like måte.

To av de siste skandalene innebærer et skyldig anklager fra Michael Cohen i lys av at han betalte penger til to voksne filmstjerner for å stille dem over deres anliggender med Trump før valgkampen, samt en innkommende sonde i Trump som krevde at en undersøkelse av potensielt tvilsomme forbindelser med Russland stoppes. Hvis dette ikke var nok drivstoff, har Trumps tidligere kampanjeformann Paul Manafort blitt funnet skyldig i 8 separate svindelavgifter.

Det leser nesten som manuset fra en politisk thriller, med det uunngåelige kaoset svinger bare i horisonten. Men hva ville skje hvis Trump ble impeached?

Trump - "Markeder ville krasje"

Forfølgelse av en president er ikke liten, og det kan være like komplisert som en vinnende Blackjack strategi hvis timingen er slått av. Men hvis det gjøres riktig, er det en prosess som generelt fører til ønsket utfall.

I et intervju var presidenten rask til å klargjøre at hvis han ble avskåret, trodde han at USAs økonomi ville kollapse, og alle ville være svært fattige. Mange scoffed på dette, hevdet det var ingenting annet enn en trussel, men ordene er sannsynligvis ikke langt fra sannheten, i hvert fall i en viss grad.

Men hvor sannsynlig er det faktisk å skje? Ryktene har spredt seg som en brann som Trumps juridiske team har krympet sent, og er omtrent en tredjedel mindre enn det en gang var, og betydelig svakere. Hvorfor? Fordi rykter hevder, har respekterte eksperter i loven hoppet skip, redd for å være assosiert med en mann som nå har en økende 64% misligholdelse.

En heksejakt?

Spørsmålet om Cohen som er skyldig til å betale hush-penger til Karen McDougal og Stormy Daniels, er hvor mye fokus er for tiden. Handlingen var en forbrytelse, gitt at spekulasjon er at Trump selv har bestilt betalingene som skal gjøres. Denne situasjonen blir imidlertid sammenlignet med Bill Clinton og Monica Lewinsky-skandalen som brøt over 2 for flere tiår siden, noe som resulterte i forfølgelsen av Clinton i 1998.

Ordene heksejakt ble kastet rundt ofte i kaoset, med demokratene som sier at presidentens kjærlighetsliv ikke hadde betydning for hans evne til å holde på kontoret. I kontrast er det nå blitt et fokuspunkt fra demokratene, noe som fører mange til å heve et øyenbryn og mutter på hykleri. Uansett, det er en skandale som ikke går bort snart, og en som må håndteres.

Hvis Trump skulle bli avskåret, ville han være den tredje president i USA for å miste sin maktposisjon, da begge tidligere menn ble frikjent av anklagene senere. Clinton og Andrew Johnson, som ble angrepet i 1868, ble frikjent etter forfølgelse av den amerikanske senatet, og Richard Nixon, som også var i kø for påtalelse, ble avgjort før prosessen kunne begynne.

Neste president?

Uansett hvor sannsynlig, eller usannsynlig, er det at Trump noensinne er avskåret, spørsmålet som bør være på alles hjerner, er; hvem ville erstatte ham hvis det skjedde? Svaret på det spørsmålet, i samsvar med The Succession Act of 1947, er nåværende visepresident Mike Pence.

I dag kan hele verden gjøre, vente med åndedrag og se situasjonen utfolde seg. Skulle Trump bli opphevet, kan mop-up-operasjonen i USA ha vidtgående samfunnsøkonomiske effekter som kan vare i flere år. Men etter å ha dømt av den stadig økende misligholdingsverdien, ser det ut til at et økende antall borgere og politikere mener det er verdt risikoen å fjerne mannen fra det ovalte kontoret for en gang for alle.

Spin Palace Ingen innskudd Casino Bonuser >>


kilde: spinpalace.com
Trump å bli impeached? oppdatert: Juni 18, 2019 Forfatter: Damon