Merkelige og sprø fakta om Las Vegas

0 Kommentarer

Las Vegas er kjent som Sin City, stedet der drømmer går i oppfyllelse, alt går og hva som skjer der, forblir der! Disse ganske underlige fakta er bare noen få av de rare og fantastiske historiene som har gjort det ut av Vegas!

Gambling lover

For det første og mest overraskende for alle som har besøkt Vegas, er det ulovlig å gamble utenfor Vegas hvor som helst i Nevada. I Las Vegas selv kan du finne en spilleautomat på en flyplass, matbutikk eller til og med bensinstasjon, men i minuttet får du mer enn 25 miles utenfor byens grenser, gambling er ulovlig. Det er bare i selve byen at det er tillatt.

I det som virker som en helt motsatt lov, er prostitusjon lovlig hvor som helst i Nevada unntatt Vegas. Selv om prostitusjon er lovlig i staten, er det bare lovlig i byer med mindre enn 400 000 mennesker. Når Vegas ble en stor turist tiltrekning og så ut som å gi Nevada god inntekt, bestemte byplanleggerne å holde prostitusjon ut av storbyen for å hindre flere konservative besøkende fra å velge andre destinasjoner.

Lev dine villeste drømmer

Bortsett fra de ovennevnte lovene kan du virkelig gjøre omtrent alt i Las Vegas. Har du noen gang ønsket å kjøre en bulldozer? Vel Vegas er stedet å gjøre det. Det er en tung kjøretøy lekeplass hvor besøkende kan kjøre bulldozere, pickup lastebiler og gravemaskiner bare for å få en ide om hvordan det føles å operere slike enorme maskiner. Dette er definitivt ikke din vanlige fredag ​​kveld, men det er noe som ikke er lett tilgjengelig andre steder i verden.

Livet endrer gevinster med en forskjell

Noen mennesker tar det gøy med å spille litt for langt. I 1980 ble nesten en hel del sykepleiere på sykehus i Las Vegas suspendert, og noen ble sparket for å satse på om pasientene ville leve eller dø. Det er enda mistanke om at en sykepleier drepte sin pasient for å vinne innsatsen. Nå er det bare galt feil!

Easy Come, Easy Go

Til slutt er ingen liste over morsomme fakta komplett uten en historie for å få deg til å cringe. I 1992 tok Archie Karas $ 50 til Vegas, og i løpet av en dag gjorde den til en enorm $ 40 million. Årsaken til at dette vil få deg til å cringe? Innen en dag hadde Archie tapte alle pengene, inkludert $ 50 han startet med, og gikk hjem helt ubarmhjertig.

Spin Palace Ingen innskudd Casino Bonuser >>


kilde: spinpalace.com
Merkelige og sprø fakta om Las Vegas oppdatert: Juni 18, 2019 Forfatter: Damon