Merkeligste moteuttalelser og trender

0 Kommentarer

Mote er en viktig bransje. Eller er det at mote er en bransje som ønsker å være viktig? Sannheten er at mote er en bransje desperat å bli lagt merke til, da det er stiv konkurranse mellom merkevarer og en nesten uendelig søken etter den neste store tingen. Så, i et forsøk på å trekke oppmerksomhet, vil noen motedesignere gjøre noen ganske merkelige ting som fører til de rareste motetrender.

Gjennom årene er det mange trender som vi ser tilbake til nå, og kveler et smil på, og i noen tilfeller vet vi at opphold i mote koster oss mer enn penger, det koster oss litt av vår verdighet også. Spesielt når vi sprøytede ut den tilsvarende mengden av en stor pokies vunnet for å kjøpe plattformsko som var så høye, kunne vi knapt gå, eller se gjennom designer vester som gjorde ingenting for å holde ut chillen.

Noen moter er imidlertid langt mer enn bare dumme eller rarlige, de grenser på det sublime og det latterlige, og det ser ut som at de følgende designerne aldri sluttet å spørre om et sant menneske ville ha på seg det de gjorde.

Paolo Carzana

På universitetet i Westminster uttalt motedesigner Paolo Carzana at han forsøker å kombinere mote og kunst, og det er noe å si om dette konseptet. Forklaringen ville sikkert være nødvendig, siden ingen utenfor en science fiction film ville bli sett i det fremvist tøyet.

Modeller strutted ned i catwalk utsmykket med Carazana's skapelse, eller kanskje svømmet ned i catwalken, er en bedre beskrivelse, siden nok lag med klær ble brukt til å fylle et svømmebasseng. Faktisk kan noen tilskuere ikke ha visst om modellene var kledd hensiktsmessig, eller kanskje ved et uhell fallet inn i en hindring av løs stoff. Uansett kan det gis noe spillerum, siden Carazana innrømmet utstillingen var mer kunst enn faktisk mote.

Vin + Omi

Designhuset Vin + Omi er kjent for å ha et forvirrende navn. Det er også kjent for å fremme dyrevennlige klærtrender, noe som sikkert er en god idé. Ulempen er at de dyrevennlige klærne som er opprettet, er intet mindre enn smertefullt å se. Hvis det så på deg som modellene hadde på seg resirkulert havplast, er det fordi de var.

Trendene fremmet av dette designhuset kan ta på, så snart modellene deres ikke ser ut som om de bare har rullet rundt i foreldet candyfloss i ti minutter.

Pam Hogg

Navnet Pam Hogg kan kanskje ikke høres kjent, men navnet Lady Gaga vil trolig ringe noen få bjeller. Pam Hogg er den personen som laget noen av Lady Gagas mer opprørende antrekk, og det sier stort sett alt. Hennes antrekk klarer å finne en utrolig balanse, noe som tilsynelatende ikke er nok, og samtidig er alt for mye på samme tid. Tenk plagg av klær som er strengt sammen, som halvparten av antrekket er ennå ikke fullført, og du har den riktige ideen.

Så kaller hun sannsynligvis hennes kattdrakter "knapt der" av en grunn. " Og for å være rettferdig, er de sannsynligvis ikke ment å bli sett utenfor kontroversielle musikkvideoer.

Matty Bovan

Matty Bovan er en ellers respektert mote designer, men avslutningen av februar London Fashion Week hevet mer enn noen få øyenbryn. Noen har kanskje trodd at modellene ved et uhell hadde festet ballongfylte hodeplagg, eller kanskje gjort det i protest. Men nei, det var planlagt, og kanskje en av de merkeligste tingene på en catwalk.

Edwin Mohney

Sparer den rareste for sist, Edwin Mohney tar sikkert kaken. Også presentert på London Fashion Week, hadde Mohney klart en politisk uttalelse å gjøre, og ga den ikke så subtile utsagnet som han hadde tenkt på å gjøre mote stor igjen.

Men hvordan en uttalelse mot Donald Trump som er oversatt til modeller som bærer dusjgardiner, er noens gjetning. Og la oss ikke glemme modellen som var kledd som det kan ha vært en enorm rosa kondom. Mote er virkelig rike i den bisarre i noen tilfeller, og Mohney tar førstepremie, til tross for konkurransen!

kilder:

Spin Palace Ingen innskudd Casino Bonuser >>


kilde: spinpalace.com
Merkeligste moteuttalelser og trender oppdatert: Juni 18, 2019 Forfatter: Damon