Hvilke vanlige online spilleautomater betyr

0 Kommentarer

Når det kommer til noen av de online spaltene som er tilgjengelige på Spin Palace, kommer du over på vanlige vilkår knyttet til dem. Mens mange er selvforklarende, trenger noen å bli forstått, slik at de ikke vil forårsake forvirring når de spiller disse spennende spillene.

Her har vi listet og forklart de vanligste vilkårene knyttet til online spilleautomater for å sikre at når du begynner å spinne har du de beste sjansene til å vinne!

Aktiv Payline: Dette er en betalingslinje som har blitt satse på og vil utbetale for noen vinnende kombinasjoner som lander på den.

Auto Play: Dette er en funksjon som gjør at et forhåndsbestemt antall spinn kan spilles i rekkefølge uten å måtte manuelt klikke på spinnknappen.

Bonus Feature: Dette er en ekstra sjanse til å vinne en premie. Det kan bestå av en typisk type bonusfunksjon som gratis spinn og klikk meg bonusspillet eller noe som relaterer seg til online slotts tema.

Cascading Reels: Ellers referert til som eksploderende eller tumbling hjul. Vinnende symboler vil eksplodere eller forsvinne, og symbolene over vil falle ned og muligens lage nye vinnerkombinasjoner.

Classic Slot: Disse er modnet etter de originale spilleautomater med bare tre hjul og vanligvis en til fem betalingslinjer. De fleste klassiske spilleautomater har ikke bonusfunksjoner.

Klikk på Me Feature: Type bonusfunksjon også kjent som en pick me-funksjon. Enten symboler eller ikoner av noe slag må velges for å avsløre premier.

Mynt Størrelse: Online slot-innsatser er gjort med mynter som kommer i forskjellige myntstørrelser. Dette er den valgte verdien av mynten, for eksempel 0.01 som vil bli brukt på alle mynter satser på den spinnen.

Utvidende symboler: Vanligvis vill symboler. Det betyr at når en voksende vill lander på en spole, vil den utvide og dekke alle posisjoner på den spolen.

Maks innsats: En mulighet til å plassere maksimalt myntsspill på alle betalingslinjer automatisk.

Betal Tabell: Her vises alle mulige vinnende symbolkombinasjoner og deres utbetalinger, samt hvordan du utløser bonusfunksjoner og eventuelle jackpotdetaljer.

RTP: Avkastningen til spillerrate er verdien av utbetalingene som er betalt til spillerne, mot det som har vært i betraktning totalt.

RNG: Slumptallgeneratoren er mekanikken bak resultatet av online-spor. Det er hvordan gevinster bestemmes tilfeldig.

Vinnende kombinasjon: Dette er en matchende symbolkombinasjon som betaler ut.

Spin Palace Ingen innskudd Casino Bonuser >>


kilde: spinpalace.com
Hvilke vanlige online spilleautomater betyr oppdatert: Juni 18, 2019 Forfatter: Damon