Hva holder fremtiden for Callum Smith?

0 Kommentarer

Gitt hans ubeseirede 25-profesjonell boksekarriere, ville få folk ikke tilbake Callum Smith for å fortsette å vinne. Selvfølgelig, som alle som følger sportsspill tips nøye vil vite, jo høyere du flytter opp den internasjonale rangeringen som en bokser, jo tøffere blir det. Har Smith det som vil ta for å bli en ekte mester og forene de forskjellige belter i sin valgte divisjon, supermidvekt? Noen tror at han kan gjøre det, og kan til og med flytte opp en vektdeling i fremtiden. Hva forteller Smiths tidligere rekord om ham, og hva holder fremtiden til?

Smith amatør karriere

Født i 1990, begynte Smith boksing i ung alder. Hans brødre - Liam, Paul og Stephen - er alle boksere også. Den yngste av søskenene Callum kjempet rundt sin hjemby Liverpool før han fortsatte å vinne Storbritannias welterweight-tittel i 2010. Han ble senere valgt til å representere sitt land på det årets Commonwealth Games i New Delhi. Han tok sølvmedaljen.

I 2012 byttet Smith divisjoner til lett tungvekt i et bud for å komme inn i laget for OL i London. Han var imidlertid ikke vellykket, men fulgte et tap for en aserbajdsjanskfighter, en av hans få skuffelser i ringen. Etter dette bestemte Smith at det ikke var noen fremtid for ham i amatørsporten, og han fulgte i brødrene sine fotspor og ble profesjonell senere samme år.

Smiths Professional Boxing Highlights

Med 25 rett vinner til hans navn, kan få moderne boksere matche den profesjonelle boksekarrieren til mannen fra Liverpool. I 2013, hans første store suksess skjedde da han slo Patrick Mendy for å ta den ledige super-mellomstitts tittelen i England. Bare en måned senere tok han den internasjonale WBC super-mellomstikt tittelen i en kamp mot Ruben Eduardo Acosta.

Ved 2017 hadde Smith blitt en av de første boksene for å konkurrere om World Boxing Super Series-tittelen. Som en WBC-konkurrent måtte Smith kjempe seg til toppen, da han fikk se noen toppkvalitets motstandere underveis. Han kjempet den svenske bokføreren Erik Skoglund først i super-mellomvekten kvartfinalen. Denne kampen gikk avstanden over 12-runder, men Smith vant det med enstemmig avgjørelse.

I semifinalen møtte han den farlige fighteren Nieky Holzken i en kamp som ble arrangert i Nürnberg. Smith vant også dette ved enstemmig avgjørelse fra dommerne etter tolvte runde. Derfor kjempet Smith den britiske bokser George Groves i Saudi-Arabia i finalen, en kamp han vant ved å knockout for å ta tittelen.

En stigende stjerne

Smiths promotor, Eddie Hearn, regnes nå av mange for å være en stigende stjerne i boksens verden, og annonserte at fighterens neste kamp var sannsynlig å bli arrangert i forente stater. Selv om Smith slått ut den meksikanske fighteren, har Abraham Fernandez i Carson, California, tilbake i 2014, ellers aldri blitt bestilt for å kjempe i Amerika. Den nylig kronede WBA-mesteren vil trolig nå forsvare sin tittel i en dobbeltekst som skal ordnes om sommeren.

Hearn forklarte at siden ingen andre britiske fighter opererer på samme nivå som Smith i sin vektdeling for øyeblikket, er det usannsynlig at Liverpudlian kjemper i UK i overskuelig fremtid. I stedet er Hearn sagt å foretrekke muligheten til å plassere Smiths neste kamp på samme kort som Oleksander Usyk, en annen World Boxing Super Series-vinner, som Smith. Begge har lignende stamtavler og tiltrekker seg lignende interesser fra spillspillet. Som sådan kan den dobbelte header-ideen bli vannavvannende, avhengig av motstanderen Hearn kan tiltrekke seg til å ta på mesteren. Alternativt kan Smith skifte til Light-heavyweight divisjonen og konkurrere WBO-tittelen med Sergey Kovalev.

Til tross for ryktene, har det ennå ikke kommet noe forslag til slutt. Noen sier at Smith vil neste boksing inn Chicago mens andre har antydet en showdown i New York City er mer sannsynlig. Uansett vil boksing fans nesten ikke kunne holde sin spenning som en stigende stjerne av britisk boksing tar til ringen som en av de mest kraftfulle krigerne i sin generasjon. Det er kanskje bare Anthony Joshua, verdens tyngre tittelinnehaver, som skaper mer hengivenhet i britisk sportspublikums øyne. Når det er sagt, kan en triumf i USA gjøre Smith til et husnavn over hele kloden.

Spin Palace Ingen innskudd Casino Bonuser >>


kilde: spinpalace.com
Hva holder fremtiden for Callum Smith? oppdatert: Juni 18, 2019 Forfatter: Damon