Hva du trenger å vite om 2019 Super Bowl

0 Kommentarer

Den årlige Super Bowl, som er høydepunktet i amerikansk fotball sesongen, har nå en global rekkevidde. Det blir jevnlig sett av over 100 millioner amerikanere og blir stadig mer populært i Japan, UK, Mexico, Sverige, Tyskland og Australia så vel som hjemme. 2019-utgaven av konkurransen blir 53rd Super Bowl som markerer slutten på normal sesong for profesjonelle amerikanske fotballsider. Den årlige konkurransen spilles av de to vinnerne av hver av sportskonferansene, AFC og NFC. Spenningen generert av Super Bowl forblir like solid som alltid, og 2019-møtet ser ut til å være en klassiker. Denne guiden vil fortelle deg alt du trenger å vite om Super Bowl LIII.

1. Hvor og når vil spillet finne sted?

Denne 2019 Super Bowl vil finne sted søndag 3rd. Lokalet som er valgt er Mercedes Benz stadion i Atlanta, Georgia. Under normale omstendigheter er dette hjemmestedet til Atlanta Falcons. Det er et relativt nytt stadion som først ble åpnet i 2017 til en estimert kostnad på rundt $ 1.4 milliarder dollar. Dette ultra-moderne stadionet har plass til 71,000 tilskuere for en fotballkamp, ​​men kan utvides til 75,000 for andre arrangementer. Spillet vil begynne klokken 6: 30 pm lokal tid som er 11: 30 pm GMT.

2. Hvem vinner Super Bowl LIII?

Fra og med 22 januar 2019 er det to sider igjen i konkurransen med sjansen til å bli kåret til mestere for sesongen. De er Los Angeles Rams og New England Patriots. De fleste sportsbettingsteder i Europa anser New England Patriots for å være den nåværende favoritten, selv om amerikanske bookies hadde dem som underdogs for Rams i en kort periode. Noen vil definitivt tippe rammene som smarte penger, men som hva som helst i sport, er det bare tiden som vil vise seg. Patriotene dukker nå opp i Super Bowl for tredje år på rad, og Tom Brady, enten du elsker ham eller hater ham, vil helt sikkert gå ned på det største gjennom tidene hvis New England beholder kronen.

3. Hvem vil opptre i løpet av halvtidsvisningen?

Liveopptredenen som finner sted midtveis i saksgangen under Super Bowl er en av de største TV-underholdningsarrangementene i den amerikanske kalenderen. Å opptre i Super Bowls halvtidspause regnes for å være intet mindre enn en anerkjennelse i den amerikanske musikkbransjen. I fjor leverte Justin Timberlake en forestilling for publikum. I det siste har legender som Rolling Stones, Prince, Michael Jackson, Who, Bruce Springsteen og Paul McCartney alle blitt invitert til å delta i halvtidsprogrammet for underholdning på arrangementet. Det er kunngjort at Super Bowl LIIIs halvtidsshow blir presentert av popbandet Maroon 5. Gruppen får selskap på scenen av Big Boi fra Outkast og Travis Scott som gjestehandlinger. Halvtidsshowet er sponset av brusmerket Pepsi.

4. Hvem skal kringkaste Super Bowl LIII?

forente stater, har den nasjonale kringkasteren CBS rettighetene til å sende TV i år Super Bowl, den tjuende gangen selskapet har gjort det. En spansk språkversjon vil også bli gjort tilgjengelig overalt Amerika. I Canada vil CTV tilby live dekning av spillet. Storbritannia har to bekreftede kringkastere som vil vise kampen, BBC Sport og Sky Sports. Den statlige kringkasteren vil ha dekning på BBC2 så vel som online. ProSieben vil kringkaste finalen i Tyskland.

5. Pre-Game Build Up

I disse dager er Super Bowl mye mer enn et sportslig arrangement. Før-spill-arrangementer vil finne sted i oppkjøringen til Super Bowl i downtown Atlanta, akkurat som de har gjort i andre vertsbyer de siste årene. For eksempel er det planlagt at State Farm Arena er vertskap for Super Bowl Opening Night-arrangementet på lørdagen før selve spillet. I tillegg vil Georgia World Congress Center arrangere en Super Bowl Experience-utstilling for fans å glede seg over. Det er også et Super Bowl Live-arrangement som blir arrangert i byens Centennial Olympic Park, som vil gi deltakerne sjansen til å se spillerne før de går i aksjon. I tillegg er State Farm Arena arenaen for en tre-natters serie med konserter som blir fakturert som Bud Light Super Bowl Music Fest. Disse konsertene blir overskrevet av Ludacris og Migos den første natten, mens Aerosmith avretter prosedyren den andre natten. Bruno Mars og Cardi B er overskriftens handlinger for tredje natt.

Spin Palace Ingen innskudd Casino Bonuser >>


kilde: spinpalace.com
Hva du trenger å vite om 2019 Super Bowl oppdatert: Juni 18, 2019 Forfatter: Damon