Hvem vil vinne Wimbledon menns tennistittel i 2019?

0 Kommentarer

Alle Grand Slam-turneringer er spesielle anledninger, men Wimbledon er den som trekker purister og ivrige tennisfans i like stor grad. Fortsatt spilt på gress på det tradisjonelle hjemmet til tennis, Wimbledon har verdens øyne på den når den britiske sommeren beveger seg mot juni og juli. Men hvem er mest sannsynlig å vinne den prestisjetunge mannens tittel i 2019? Vil online sportsbetting forvente å se et kjent navn som er skrevet på troféet, eller noen som er villig til å opprøre dominansen til det etablerte hierarkiet?

La oss ta en titt på fem av de fremste løpere som eksperterne tror kan ha en god sjanse til å løfte koppen etter å ha vunnet det som generelt regnes som den største gressbane turneringen av dem alle.

Roger Federer

Ingen Wimbledon ville virke fullstendig uten Roger Federers tilstedeværelse. En stor figur på den profesjonelle tenniskretsen i mange år, hans rolige temperament og silkeaktig ferdigheter blir verdsatt og beundret av alle sanne tennisfans. Et mer eller mindre permanent medlem av Big Four sammen med Djokovic, Murray og Nadal, Roger Federer burde føle seg trygg etter noe av en renessanse i år. Han er alltid en formidabel motstander på gress, som utvilsomt er en av hans virkelig sterke områder. Han har allerede sikret et forbløffende antall Wimbledon-vinnere - han er opptil åtte så langt - 2019 kan godt se ham legge til den totale.

For å oppnå den prestasjonen i 37s alder, må han ikke bare erobre flerårige rivaler som Nadal og Djokovic, men se også utfordringer fra dagens avling av aspirerende Wimbledon-mestere. Deretter er det de fremvoksende talentene som er inspirert av anledningen, som alltid er i stand til å spore selv det beste av spikrede favoritter. Men for noen som har hatt en karriere på toppen i så lang tid, vil kanskje Federers største test være om han kan holde seg skadelig i hele turneringen, og om han fortsatt har sult og entusiasme for å se ham gjennom de tøffere øyeblikkene som venter noen ville være Wimbledon-mester på veien til det som ville være en annen bemerkelsesverdig krone.

Rafael Nadal

Alltid rost som en fantastisk spesialistspill på leirebaner i fem-set-formatet, som delvis forklarer hans gode rekord i arrangementer som fransk open-mesterskapet, er Rafael Nadal også en sterk styrke på alle overflater og mot noen motstander. Dessverre har han ikke hatt stor hell med skader i løpet av sin karriere for denne høyt talentfulle tennistjernen. Faktisk har sin onkel og tidligere trener Toni sagt om at han noen ganger kunne betraktes som ikke så mye en tennisspiller, men som en skadet person som spiller tennis. Så det er mer enn mulig at spanjeren kunne komme til årets Wimbledon som styrer noen form for fysisk smerte.

En to-timers Wimbledon-mester, Rafa siste triumf var tilbake i 2010 da han slo Czech runner-up Tomáš Berdych. Takket være sin energiske stil og bekjempende natur er Nadal en flott favoritt med publikum og gjør det vanligvis veldig bra i denne turneringen. Til en viss grad kan hans formuer bestemmes av hans tidlige sesonganstrengelser ettersom han igjen søker å dominere leireverdenen.

Novak Djokovic

Som den nåværende regjerende Wimbledon-mesteren og vinneren av 2019 Australian Open, er Novak Djokovic ansett som en varm favoritt for årets turnering. Denne høyrehendte serbien har vunnet 74 store titler i løpet av sin karriere, totalt som inkluderer fire Wimbledon-mesterskap samt suksesser i Australian Open, som han har vunnet syv ganger), og fransk og amerikansk åpner. For tiden rangert som nr. 1 i verden, kan Djokovic komme til en annen Wimbledon-finale. Men hvis han skal konvertere sin overlegenhet til en femte Wimbledon-tittel, vil det være viktig for ham å sikre at han kan opprettholde sin konsentrasjon.

Med årets menns mester satt til å motta £ 2.35 millioner, en økning på £ 100,000 over 2018 premiepotten, vil Djokovic ha rikelig med incitament til å gjenta suksessen sin for tolv måneder siden. Deretter overfalt han Sydafrikanske Kevin Anderson i tre sett etter en overraskende ATP-runde på mer enn et år uten å vinne en stor tittel. Det faktum at Djokovic alltid har vært en stor anledningsspiller, skal stå i god stand.

Marin Čilić

Croatian Marin Čilić, en Wimbledon-runner-up i 2017-mesterskapet, er for tiden rangert som nr. 13 i verden. Så til tross for å ha vært en US Open-mester i 2014, synes han å være noe av en outsider. Likevel har han en lykkelig evne til ofte å nå de senere stadiene av Grand Slam-arrangementene. Og med en rask servering og et kraftig utvalg av bakslag, kan han aldri utelukkes dersom tegningen begynner å falle.

Alexander Zverev

Den tyske Alexander Zverev regnes som en fremtidig World No. 1, men kunne han gjøre Wimbledon til spillestedet hvor han oppnår sin første Grand Slam-seier? Det som kanskje ikke er til fordel for ham, er at Zverev ikke så langt har vunnet en gressdomstittel. Likevel har han spillet for å lykkes på gress og utvikler seg til en spiller som er hjemme i fem sett miljøer. Selv om det kommer til å være opprørt hvis Zverev triumferer over Federer eller Djokovic, vil det egentlig ikke være en overraskelse.

Så hvem står for å vinne?

Mange eksperter tror at årets tittel vil gå til Novak Djokovic eller Roger Federer. Men det er også en sterk følelse av at dette også kan være året da Alexander Zverev vil stave sitt krav. Ser du på dette fra et statistisk perspektiv, må du gå tilbake til 2002 for å finne siste gang en spiller fra utenfor de store fire var en Wimbledon-vinner. Men betyr det at smarte penger allerede er på rett sted? Eller foreslår det at Zverev har det bra

Spin Palace Ingen innskudd Casino Bonuser >>


kilde: spinpalace.com
Hvem vil vinne Wimbledon menns tennistittel i 2019? oppdatert: Juni 22, 2019 Forfatter: Damon