Hvorfor Blackjack er et spill av mer enn sjanse

0 Kommentarer

En av de mest nyttige tingene du kan huske når du spiller Blackjack på Spin Palace er det at hvis du er seriøs om å vinne, trenger du mer enn sjanse eller lykke på din side. Du trenger også strategi, men grunnleggende.

Luck hjelper absolutt, med tanke på at verken du eller forhandleren kan bestemme hvordan kortene skal behandles. Det er absolutt ingen måte å vite hva slags hånd du skal begynne med.

Gå utover Luck

Men fordi det er et begrenset antall kort i en kortstokk, er det tre synlige kort på bordet, og 21 er det magiske nummeret, og ulike strategier som tar alt dette i betraktning, kan være mest fordelaktige.

De fleste spill bruker en sko som inneholder åtte dekk med kort som Jokers har blitt fjernet. Med de fire suitene gjentatt åtte ganger, bør en blackjack-hånd verdt 21 poeng deles en gang hver 22-hender.

Dette er åpenbart ikke en hard og rask regel, men det er absolutt verdt å huske på. Du trenger ikke å begynne å telle hender eller kort, men hva du kan gjøre er å implementere strategier som tar hensyn til oddsene.

Stol på strategi mer enn på hell

Noen, men ikke alle, blackjack strategier er ganske komplekse, og tar mange timer å mestre. Ikke la det få deg til å lære dem, fordi du alltid kan trenge gratis på Spin Palace.

Vi foreslår at du starter med å lære og implementere noen av de enklere strategiene. På den måten kan du bli vant til ideen om å stole på mer enn sjanse når du spiller.

Raske og enkle Blackjack Strategier

Når handlet Ess og eiker, splitt dem. Twos, threes, sevens og nines kan også deles, men ikke være for ivrige etter å splitte fives og titalls.

Hvis hånden din er verdt 10 eller 11 poeng, dobbeltklikk og ta et nytt kort for å forbedre totalen din. Det er vanligvis ikke en god ide å stå på en slik hånd, skjønt, fordi forhandleren vil ha en bedre total.

Stå når du har totalt 17 eller høyere, og forhandleren har en syv eller høyere. Du kan også stå hvis du har 12 eller flere poeng og forhandleren har fem eller seks; eller når du har 13 poeng eller høyere, og forhandleren har to eller tre.

Spill blackjack på Spin Palace nå, og forbedre dine ferdigheter for å slå dealeren til 21 så ofte som mulig!

Spin Palace Ingen innskudd Casino Bonuser >>


kilde: spinpalace.com
Hvorfor Blackjack er et spill av mer enn sjanse oppdatert: Juni 18, 2019 Forfatter: Damon