Ønskeliste for store vinnere

0 Kommentarer

Når du setter deg ned for å spille din favoritt progressive spilleautomat, drømmer tankene dine uunngåelig til de mange fantastiske tingene du kan kjøpe hvis du klarte å slå jackpotten. Jo, alle prøver å ha reservert håp om å lande "den store", men det er sikkert veldig gøy å fantasere om mulighetene.

Hei, det er ingen skade i det - alle gjør det. Det interessante er imidlertid at folk fra alle turer av livet ofte har en tendens til å ha svært like ønskelister. Vi gikk ut, gjorde litt forskning og satte sammen en liste over noen av de vanligste tingene folk sier at de vil kjøpe hvis de vinner en progressiv jackpot. La oss ta en titt og se.

Et hus blant stjernene

Langt en av de vanligste tingene folk sier at de vil kjøpe, er et monsterherberge. Og hvem kan klandre dem? Tenk deg å ha et enormt herskapshus med utsikt over havet, kanskje med en fin dekk hvor du kan slappe av og se solen gå ned. Det høres ut som en drøm går i oppfyllelse, og nesten alle kan komme bak ideen.

Og la oss ikke glemme at du også vil ha penger til å forsyne det herregården, slik at det passer til en konge. Har du lyst på en fin, gigantisk flatskjerm-TV, komplett med en luksuriøs skinnsalong suite? Hei, med den slags penger kan du dedikere en hel del av huset bare for å se på TV, kanskje til og med en fullt lager bar.

Når det gjelder den nøyaktige plasseringen av huset, er meninger variert, men stort sett alle synes å tro at et tropisk paradis er best. Hvor du kan kjøpe huset ditt er selvfølgelig opp til deg, men sol, sand og sjø synes å være et vanlig tema!

En ferie Around The World

En annen ting høyt på den vanlige ønskeseddelen er en episk ferie rundt om i verden, og en annen ide kan vi helt bak seg. Tenk deg at du har penger til å kaste forsiktighet mot vinden, sette dine severdigheter på de mest fantastiske stedene i verden og jetfly på en årslang ferie. Du kan lett stoppe på alle kontinenter på planeten, og kanskje holde seg en stund på ditt favorittmål.

Pluss, selvfølgelig, med den slags penger kan du bo i alle de mest luksuriøse feriestedene, hvis du ønsker det. De femstjerners luksushotelene vil ikke være utenfor rekkevidde, selv om det ikke er obligatorisk. Noen foretrekker de mer avslappede feriestedene, som er helt greit. Du kan bruke penger på noen helikopter sightseeing turer i stedet, og kanskje et cruise på havet. Det ville være pengene dine, så det ville alt være som du foretrekker.

Luxury Toys

Et annet vanlig sett med elementer på ønskelistene er luksusleketøyene som alle liker å gape på, men få kan virkelig håpe å ha råd til. Ja, vi snakker om sportsbiler, private jetfly, super yachter og alt du ser kjendiser kommer rundt i.

Ikke alle får sparken av å ha en gal dyr sportbil, men det ville sikkert være et alternativ hvis du treffer en progressiv slotspill jackpot. Det ville ikke være et kjøretøy i verden utenfor rekkevidde, fra de mest opprørende kraftige muskelbilene, til de som er mer om å ha et champagnekjøleskap i ryggen.

Hvis fancy biler ikke er din ting, er det imidlertid en rekke andre leker du kan ha øye på. Hva med å ha et privat helikopter? Det kan parkeres på taket av kysthuset. Og egentlig nå, hvem vil komme på film i et slitent gammelt sett med hjul, når du kan komme dit i noe som flyr? Vi er ikke helt sikker på hvor mange kjøpesentre det er i verden som har helikopter på taket, men du kan sikkert finne ut når du har et helikopter som trenger tanking.

Og snakker om kjøpesentre ...

Epic Shopping Binges

Har du noen gang funnet deg selv å vandre rundt et kjøpesenter og ser på alle de fantastiske tingene du kan kjøpe, men å vite at budsjettet bare ikke vil støtte det? Vel, land en jackpot og si farvel til slike dumme begrensninger.

Alle har drømt om å marsjere inn i det lokale kjøpesenteret og bare ha råd til alt som rammer din fancy. Det ville være en shopping binge snakket om i legender, og du vil sikkert kunne lagre alle de nye tingene i det allerede nevnte seaside mansion.

Det eneste virkelige problemet vi ser her er hvordan du vil bære alt. Men hei, du har råd til å ansette noen få folk til å følge deg rundt og ta vare på den lille ulempen.

Spin Palace Ingen innskudd Casino Bonuser >>


kilde: spinpalace.com
Ønskeliste for store vinnere oppdatert: Juni 18, 2019 Forfatter: Damon