Året rundt Kjærlighet med Secret Romance

0 Kommentarer

Valentinsdag er kommet og gått, men hvis du er en sann romantiker i hjertet, slutter ånden av kjærlighet aldri. Kjærlighet er kanskje verdens favoritt følelse, og med god grunn. Musikere har sunget om det, poeter har skrevet om det, filmer har doted på det - og sist, Microgaming har fokusert på betydningen av kjærlighet når du får deg til å opprette deres siste spor!

Microgaming Secret Romance slot vil transportere deg til en verden hvor en mystisk beundrer sender deg strålende symboler av kjærlighet. Fra overdådige sjokolader til røde roser og kjærlighetsbrev betyr Secret Romance at du kan nyte Valentinsdagens ånd når som helst på året.

Så er du klar for kjærlighet? Du kan nyte din egen hemmelige romantikk her hos Spin Palace, komplett med sjansen for forbløffende pengevinner!

Avdekke Scatters & Mystery Symbols

Secret Romance starter mot en seng med vakre røde roser. Symbolene spenner fra rosehjerter til maskerade masker, parfymer og skinnende diamanter, alt med lokkende penger vinner festet. Sammen med begeistringstegn på hjulene har Microgaming også lagt til flere fantastiske bonusfunksjoner for å legge til spillopplevelsen din.

Den første av disse er Mystery Symbols, som vises som konvolutter som forvandler seg til tilfeldige symboler som samsvarer på tvers av linjer for forbløffende vinner. Disse Mystery Symbols kan også avsløre diamantring Scatter-symboler, og hvis de avslører 3 eller flere Scatters, vil du umiddelbart bli viset bort til Free Spins paradis.

Bli forelsket i 14 Free Spins

I Free Spins-funksjonen vil landing enda flere diamantringer øke spillets Multiplier Trail for større og bedre gevinster. Multiplikatorstien kan tildele opp til 5x dine gevinster med hver tur, og landing 3 eller flere Scatters vil sti sporet opp et hakk.

Bonusspillet begynner med 14 gratis spinn og de fristende Super Stacked Mystery Symbols, som er stablet opp til 20 symboler høyt. Enda bedre, Mystery Symbols i Free Spins spillet kan til og med avsløre Wilds for de største vinner av alle! Med så mange forskjellige bonusfunksjoner som tilbys, vil du elske hvert sekund av å spille Secret Romance slots online.

Opplev Secret Romance

På Spin Palace slutter romantikken aldri med Microgaming's Secret Romance-sporet. Prøv det for ekte penger i dag, og vi garanterer at du blir forelsket i sine saftig symboler og fantastiske vinner.

Spin Palace Ingen innskudd Casino Bonuser >>


kilde: spinpalace.com
Året rundt Kjærlighet med Secret Romance oppdatert: Juni 18, 2019 Forfatter: Damon